Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

K17: Ήττα από τον Ολυμπιακό στο τέλος

Στο 88’ η Κ17 του Ολυμπιακού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αντίστοιχης του Πανιώνιου και να επικρατήσει με 2-1, στο πλαίσιο ...


Στο 88’ η Κ17 του Ολυμπιακού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αντίστοιχης του Πανιώνιου και να επικρατήσει με 2-1, στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League στο Δημοτικό γήπεδο του Ρουφ.

Ο Πανιώνιος παρουσιαστηκε πολύ καλός και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Πλούμη κυρίως.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κουζινου για μια ακόμη φορά έδειξαν πολυ καλά δείγματα γραφής παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο κυκλοφορωντας την μπάλα σωστά και στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε (1-0) στο 19' με ένα δυνατό σουτ του Κολτσίδα από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 30' με τον Αρσενίδη σε 1-1.

Και ο Ολυμπιακός πήρε την νικη στο φινάλε (88') με γκολ του Βάρκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Μπέτσας, Νταϊ (67' Φουάσης) , Νικολάου, Ρέτσος, Κολτσίδας (81' Λάμπρου) , Ξενιτίδης (54' Κηπουρός) , Χρήστου, Βάρκας, Κιρτζιαλίδης (69' Κουγιός), Τζουμάκης (54' Τσιλίκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κατσανός, Χαρικιόπουλος, Μυτηλινός, Ευαγγέλου, Φινέτης, Αρσενίδης (89’ Παπαχριστόπουλος), Οικονομίδης, Ρόπας, Πλούμης (81' Κωτσοβός), Αναστόπουλος, Αρβανίτης (60' Δημητρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια