Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δικαίωση για Γιάννου, Πανιώνιο!

Δικαίωση τόσο του Απόστολου Γιάννου όσο και του Πανιωνίου η κλήση του ποδοσφαιριστή στην Εθνική Ελλάδος! Στον Πανιώνιο από την αρχή...

Δικαίωση τόσο του Απόστολου Γιάννου όσο και του Πανιωνίου η κλήση του ποδοσφαιριστή στην Εθνική Ελλάδος!

Στον Πανιώνιο από την αρχή της σεζόν έγινε μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια. Οι κυανέρυθροι το Καλοκαίρι είχαν βρεθεί σε σημείο... μηδέν. Σχεδόν όλος ο βασικός "κορμός" της περασμένης χρονιάς αποχώρησε και η ομάδα φτιάχτηκε από την αρχή.

Παρά τις πολλές δυσκολίες, όμως, η νέα διοίκηση που ανέλαβε να "τρέξει" τα πράγματα, κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ωστόσο οι περιορισμοί παρέμειναν, λόγω της μη αδειοδότησης.

Αυτό, όμως, δεν έφερε παραπάνω άγχος στην "Πλατεία", αφού στον Πανιώνιο είναι μαθημένοι να στηρίζονται σε Ελληνόπουλα με ταλέντο, κάτι που και έγινε και φέτος και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό από τα προηγούμενα χρόνια.

Με μόλις δύο ξένους στο ρόστερ (Ιμπαγάσα, Μπουμάλ) και το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος δημιούργησε μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία κατά γενική ομολογία έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και η βαθμολογική θέση που βρίσκεται δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια.

Πλέον, ο Ιστορικός βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής και φυσικά για μία ακόμη σεζόν μπόρεσε να "δημιουργήσει" εξαιρετικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην Σούπερ Λιγκ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Απόστολος Γιάννου. Ο 25χρονος επιθετικός την φετινή χρονιά πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Αποτελεί τον βασικό και αναντικατάστατο επιθετικό της ομάδας, έχοντας σημειώσει εννιά γκολ σε 28 παιχνίδια με την κυανέρυθρη φανέλα και φυσικά ο Ιστορικός συνεχίζει να παράγει σπουδαίους επιθετικούς στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας φορ γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» την φετινή σεζόν που φοράει την "γαλανόλευκη" φανέλα, καθώς έχουν προηγηθεί το Νοέμβριο του 2014 οι Χρήστος Τασουλής και Δημήτρης Κολοβός.

Φυσικά, η κλήση του Γιάννου από τον Σέρχιο Μαρκαριάν αποτελεί δικαίωση για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή που δούλεψε σκληρά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αλλά αποτελεί δικαίωση και για τον Πανιώνιο που πίστεψε και στήριξε τόσο τον εν λόγω ποδοσφαιριστή όσο και τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα την φετινή (και όχι μόνο) δύσκολη σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Σωστό το άρθρο.. Μπράβο στον Τολη, αλλα πολλα μπραβο και στον Πανιωνιο. Μονο εμεις δίνουμε τόσους πολλους και καλούς παικτες στην Εθνικη ολα αυτα τα χρονια! Πανιώνιος=Εθνικη Ελλαδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥ ΣΤΟ GAZZETTA.
    ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ
    ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
    ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ.
    Η ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
    (ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟ) ΚΑΙ ΣΤΗ
    ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΟΝ ΡΦ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ
    ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.
    ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΕΙ ΡΦ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.Η Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΕΒΓΑΖΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΤ
    ΤΟΝ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 24 ΕΤΩΝ.....
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή