Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για την ανατροπή-πρόκριση!

Έτοιμος να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου είναι ο Πανιώνιος, που την Τετάρτη (04/03) υπ...

Έτοιμος να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου είναι ο Πανιώνιος, που την Τετάρτη (04/03) υποδέχεται τον Ηρακλή, στην ρεβάνς του προημιτελικού.

Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο Καυτανζόγλειο, ο Ιστορικός γνώρισε την ήττα με 2-0 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το έργο της ομάδας του Ουζουνίδη μόνο εύκολο δεν είναι.

Βέβαια, άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να έρθει η μεγάλη ανατροπή και ο Πανιώνιος να είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν την Τρίτη (03/03) την προετοιμασία τους για το εν λόγω ματς, χωρίς να προκύψουν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σιώπη, Βλάχο και Πάνο, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Ποζατζίδη,

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή:
Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Κόρμπος, Γκέζος, Μπούζας, Καθάριος, Ιμπαγάσα, Μασούρας, Μπουμάλ, Κολοβός, Φούντας, Γιάννου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μαγκες μπορειτε να προκρηθητε αν παιξετε βασει των δυνατοτητων σας και με λιγη τυχη τα πρωτα λεπτα βαλουμε γκολ και καταφερουμε να μην δεχτουμε ειμαι συγουρος οτι θα περασουμε στον επομενο γυρο, φορτσα ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή