Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έχουμε την ποιότητα και τη δυναμική»

Ο Μάκης Γκέζος μίλησε για την ερχόμενη σημαντική αναμέτρηση με τον Πλατανιά, τονίζοντας πως κάθε παιχνίδι και κάθε πόντος από εδώ και πέρ...

Ο Μάκης Γκέζος μίλησε για την ερχόμενη σημαντική αναμέτρηση με τον Πλατανιά, τονίζοντας πως κάθε παιχνίδι και κάθε πόντος από εδώ και πέρα μετράει.

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο που κάθε παιχνίδι και κάθε πόντος μετράει. Η παραμικρή λεπτομέρεια θα μετρήσει. Για καλή μας τύχη τα αποτελέσματα είναι στο χέρι μας. Όλα θα κριθούν από τη δική μας πορεία. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση σε όλα τα ματς. Έχουμε δει πως αυτό μας λείπει σε πολλά παιχνίδια. Έχουμε κενά διαστήματα και το πληρώνουμε στο τέλος", δήλωσε στην κάμερα της Νοva, για να συμπληρώσει:

"Έχουμε την ποιότητα και τη δυναμική σαν ομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν κοιτάμε τον Πλατανιά, αλλά την δική μας ομάδα".

1 σχόλιο

  1. Mαγκες παιξτε δυνατα στο παιχνιδι της Κυριακης και η διοικηση να προστατεψη την ομαδα γιατι αρχισαν καποια περιεργα αποτελεσματα αρχισαν να στελνουν καμικαζι στα παιχνιδια που εχουν ενδιαφερον π,χ Ο ΚΑΜΠΑΞΗΣ ο οποιος μας σφυριζει μηπως ????????????????στο παρελθον ειχε δημιουργηση θεμα συζητησης!!!!!!!!!!!!!!!!! σε αγωνα ομαδας που παλευη την παραμονη της και εφερε διπλο με τον προσεχη αντιπαλο μας και πρεπη να του το ανταποδοση απλα σκεψης κανω??????????γιαυτο οι παικτες να μπουν μεσα και αν ειναι δυνατον απο το πρωτο λεπτο να κυριαρχησουν και να τους βαλουν και ενα γκολ παραπανω αποτι δεχτηκαμε το πρωτο γυρο.ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή