Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Αναποτελεσματικότητα...»

Στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ισ...

Στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ιστορικό και τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Όμως για να νικήσεις πρέπει να βάλεις γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν σκοράραμε. Και στην Καλλονή χάσαμε ευκαιρίες και σήμερα. Στη συνέχεια ο αντίπαλος έπαιξε πιο πίσω και ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Τώρα περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης όπου θα πρέπει να νικήσουμε. Παράπονα δεν υπάρχουν για την προσπάθεια. Αν υπάρχει κάποιο παράπονο είναι η αναποτελεσματικότητα στο γκολ. Πρέπει να βρούμε ξανά την πίστη μας για να καταφέρουμε να πετυχαίνουμε το γκολ που χρειαζόμαστε. Έδειξαν διάθεση οι παίκτες, παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε και η ώθηση που δίνει ο κόσμος».

Για το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά δεν έγιναν κλασικές ευκαιρίες: «Δεν ήταν εύκολο. Ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες στο δικό του μισό γήπεδο. Δεν είμαστε και καμία ομάδα που για 90 λεπτά θα πιέζουμε συνεχώς και θα κάνουμε ευκαιρίες. Στην τελική προσπάθεια είναι το προβλημα. Όσο περνούν τα λεπτά και ο επιθετικός χάνει την αυτοπεποίθηση του. Αυτό συμβαίνει παντού».

Για τον Γιάννου: «Δεν του πάει αυτό το διάστημα. Εγώ θα το πιέσω να πάει, θα μπει».

Για την ισοπαλία: «Το έχω ξαναπεί κάθε βαθμός είναι σημαντικός και αυτί θα φανεί στο τέλος. Τα παιδιά θέλουν ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη».

Για την αλλαγή του Φούντα: «Μιλάω με τα παιδιά και ξέρω ποιοι είναι πιο κουρασμένοι. Μας έλειπε η παραπάνω ενέργεια εκείνη την στιγμή κιόλας. Μας λείπει και ο Μπουμάλ την Τετάρτη, όλα παίζουν ρόλο».

Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν: «Εκτός από την προπόνηση που δουλεύουμε εκεί, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Χρειάζονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν αμφισβητώ αυτά τα παιδιά. Έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα, οι φάσεις γίνονται, όμως δεν μπαίνουν τα γκολ. Είναι θέμα ρέντας, είναι όλα και αυτό το διάστημα δεν είναι το καλύτερο μας».

Για το πρόβλημα που υπάρχει με τις ευκαιρίες: «Το ότι δεν βάζουμε εύκολα γκολ και ότι μπορεί να φάμε γκολ σε κάποιες στιγμές είναι φυσιολογικό. Υπάρχει η απειρία των παιδιών. Κανείς δεν μπορεί όμως να αμφισβητήσει την διάθεση των παιδιών».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια