Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αγγελόπουλος: «Η θέση του Πανιωνίου στους μεγάλους»

Για το ματς της ομάδας του κόντρα στον Ιστορικό μίλησε ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε επίσης πως πρέπει να βρεθεί λύση για να βρει...

Για το ματς της ομάδας του κόντρα στον Ιστορικό μίλησε ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε επίσης πως πρέπει να βρεθεί λύση για να βρει ξανά ο Πανιώνιος τον δρόμο του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου και νυν του Κόροιβου Αμαλιάδας στο blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους.

Η αλήθεια είναι ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο, χάνοντας με μεγάλες διαφορές τόσο από τον ΚΑΟΔ, όσο και από τον Άρη. Σίγουρα, τα δύο συνεχόμενα μακρινά ταξίδια μας επηρέασαν, όμως δεν θα ψάξω για δικαιολογίες. Φταίμε εμείς και θα επανορθώσουμε.

Η δράση φέρνει αντίδραση. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη που κάναμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτά για να τα διορθώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά και στο ματς με τον Πανιώνιο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Δεν μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου. Έχει χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο και θα έρθει στην Αμαλιάδα για να παλέψει, παρότι έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή.

Αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο, ωστόσο κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά και να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα και παθιασμένοι σε κάθε μας πάτημα πάνω στο παρκέ.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε και αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και έχουμε τα στοιχεία που προανέφερα θα καταφέρουμε. Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά!

ΥΓ Λυπάμαι που βλέπω μια τόσο ιστορική ομάδα, στην οποία είχα την τιμή να αγωνιστώ και εγώ, να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Πρέπει να βρεθεί μία λύση και ο Πανιώνιος να ξαναβρεί τον δρόμο του, καθώς η φυσική του θέση είναι δίπλα στους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια