Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τον ήθελε...

Άτυχος στάθηκε στην Μυτιλήνη ο Πανιώνιος, καθώς αν και ήταν ανώτερος από την Καλλονή, γνώρισε την ήττα με 1-0. Οι κυανέρυθροι του Μαρίν...

Άτυχος στάθηκε στην Μυτιλήνη ο Πανιώνιος, καθώς αν και ήταν ανώτερος από την Καλλονή, γνώρισε την ήττα με 1-0.

Οι κυανέρυθροι του Μαρίνου Ουζουνίδη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έλεγχαν το παιχνίδι, είχαν τις καλές ευκαιρίες του ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως σε μία ανύποπτη στιγμή δέχθηκαν το γκολ από τον Πετρόπουλο.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά και τον έλεγχο του ματς πήγαινε το παιχνίδι εκεί που ήθελε.

Οι κυανέρυθροι είχαν σωστή αμυντική λειτουργία, ενώ επιθετικά οι Φούντας, Μπουμάλ, Γιάννου και Μπακασέτας πήραν αρκετές προσπάθειες, προκειμένου να γίνουν απειλητικοί.

Ο Ιστορικός είχε μία πολύ καλή στιγμή μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Γιάννου να παίρνει την κοντινή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 29’ η ομάδα του Ουζουνίδη είχε την δεύτερη καλύτερη της ευκαιρία, όπου ο Μπακασέτας έκανε το πλασαριστό σουτ από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Καλλονής.

Έτσι, το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, όμως παρά την καλή τους παρουσία δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Χογκ.

Οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Λεοζίνιο στο 58’ έγιναν πιο επιθετικοί, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα του Ιστορικού.

Στο 78’ η Καλλονή στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Τσαμπούρης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος με τις γροθιές έδιωξε την μπάλα πάνω στον Ρισβάνη και ο Πετρόπουλος από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Πανιωνίου φάνηκαν σαστισμένοι από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, παρά το γεγονός πως η εικόνα του αγώνα έως εκείνη την στιγμή έδειχνε πως ο Ιστορικός ήταν η ομάδα που έλεγχε τον αγώνα.

Στα τελευταία λεπτά οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους χώρους και έτσι το 1-0 έμεινε έως το φινάλε.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Καλτσάς, Μαρσέλο, Μίνγκας, Μανούσος (58’ Λεοζίνιο), Χουάνμα, Πετρόπουλος (80’ Ναβάρο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος (80’ Μασούρας), Γκέζος, Φούντας, Μπακασέτας (75’ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ (67’ Κολοβός), Γιάννου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

3 σχόλια

  1. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.
    Ας αφήσουμε λοιπόν τα "δεν τον ήθελε" και να δούνε τι μπορούμε να βελτιώσουμε έως το τέλος της περιόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΥ-ΟΦ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αντιποδόσφαιρο του ουζουνίδη έχει ευνοήσει τον Πανιώνιο μόνο από καθαρή τύχη. Για το κέντρο δεν έχει υλικό που να αντέχει 90λεπτο και εκτός Ιμπαγάζα και Κόρμπου οι άλλοι είναι 20 με 25. Από το 60 τα επιθετικά χαφ κυρίως θέλουν αλλαγή, αφήνουν εκτεθειμένους τους μπακ. Και δεν εκμεταλλεύεται τα μπακ Αργυρόπουλο ή Πάνο και Τασουλή που τρέχουν σαν σκυλιά.

    Για το ότι δεν μπαίνει μέσα η μπάλα όπως και επί Τερεζόπουλου απλά θέλει δουλειά στα τελειώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή