Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η Συγνώμη του Σταμούλη

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Πανιωνίου, Χάρης Σταμούλης, με δήλωσή του ανέλαβε την ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Αναλυτι...

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Πανιωνίου, Χάρης Σταμούλης, με δήλωσή του ανέλαβε την ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

"Αναλαμβάνω την ευθύνη για τη φετινή πορεία της ομάδας. Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για τη δικαιολογημένη απογοήτευσή τους. Θέλω όμως, την ίδια στιγμή να ζητήσω από τους φιλάθλους να προστατεύσουν τους παίκτες μας από την άδικη κριτική, ώστε αυτοί να έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν μέχρι το τέλος, εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν για την παραμονή. Δεν τα παρατάμε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια.

Με ενοχλεί ιδιαίτερα, που ορισμένοι ξεχνούν από πού ξεκινήσαμε τον περασμένο Οκτώβριο και πόσο άνιση φάνταζε η μάχη που είχαμε να δώσουμε. Αλλά ας μη μιλήσουμε τώρα για αυτά. Με το τέλος της περιόδου, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα έχουμε να πούμε πολλά και για πολλούς. Θα απαντήσουμε και σε όσους κατά καιρούς υπήρξαν αδικαιολόγητα «φλύαροι» χωρίς να σκέφτονται πόσο κακό κάνουν στην αγαπημένη μας ομάδα".

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως έχουν ήδη κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τον Γιώργο Καλαφαρτάκη να αντικαθιστά τον Κρις Χουγκάζ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.


1 σχόλιο