Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόβλημα με Γκίνιαρντ!

Νέο πρόβλημα, από τα πολλά φετινά που έχει, προέκυψε στον μπασκετικό Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Μάρκους Γκίνγιαρντ, ο οποίος "...

Νέο πρόβλημα, από τα πολλά φετινά που έχει, προέκυψε στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Ο λόγος για τον Μάρκους Γκίνγιαρντ, ο οποίος "αποκτήθηκε" για να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί, καθώς, όπως ενημέρωσαν οι κυανέρυθροι, ο Αμερικανός παίκτης δεν έχει αποδεσμευθεί και τυπικά από τους Νιού Γιορκ Νικς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες παραμονής, στην κατηγορία, υπάρχουν. Για αυτό και την περασμένη εβδομάδα έφερε στην Αθήνα τον Μάρκους Γκίνιαρντ.

Το letter of clearance δεν έφτασε στην Ελλάδα εντός του χρονικού πλαισίου, που θα επέτρεπε τη συμμετοχή του στο ματς με τον Κόροιβο. Απεδείχθη ότι ήταν δηλωμένος στους Νew York Knicks. Έγιναν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να επιμένουν, προκειμένου να μείνει free agent ο παίκτης, το συντομότερο δυνατό.

Στην παρούσα φάση, αντιμετωπίζονται κάποια νομικά θέματα που αφορούν το NBDL, με τους καθ’ ύλην αρμοδίους να ελπίζουν πως θα λυθούν εγκαίρως, ώστε να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη, το προσεχές Σάββατο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια