Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κόκκινο» στους οπαδούς του Ηρακλή!

Μπορεί Πανιώνιος και Ηρακλής να είχαν συμφωνήσει για την παρουσία των φιλάθλων του Ηρακλή στη ρεβάνς του Κυπέλλου στη Ν. Σμύρνη, όπως είχ...

Μπορεί Πανιώνιος και Ηρακλής να είχαν συμφωνήσει για την παρουσία των φιλάθλων του Ηρακλή στη ρεβάνς του Κυπέλλου στη Ν. Σμύρνη, όπως είχε συμβεί και στο πρώτο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο η Αστυνομία είχε διαφορετική άποψη.

Με απόφαση της, λοιπόν, η Ελληνική Αστυνομία, αποφάσισε να μην βρεθούν οπαδοί του "Γηραιού" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, παρά το γεγονός πως οι δύο ΠΑΕ είχαν συμφωνήσει. Άλλωστε και στον αγώνα της Θεσσαλονίκης φίλοι του Ιστορικού είχαν δώσει το παρόν στο "Καυτανζόγλειο".

Σύμφωνα με την θέση της Αστυνομίας, έχει απαγορεύσει την οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ηρακλή, την στιγμή μάλιστα που ήδη κάποιοι φίλοι του Ηρακλή έχουν πληρώσει χρήματα για το ταξίδι στην Αθήνα.

Στα μέτρα τάξης που έγιναν,  η διοίκηση του Πανιωνίου ήταν θετική στο να δώσει 700 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ηρακλή στην Θύρα 2 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, τόνισε για την απόφαση:

"Είναι μία απίστευτη πρόκληση. Η αστυνομία με την απόφαση αυτή, γιγαντώνει τη βία. Θα κάνουμε άμεσα σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, καλούμε εκεί όλους τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το ξέρουν, ο κόσμος του Ηρακλή θα πάει στη Ν. Σμύρνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια