Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα-μαχαιριά στο Αρτάκης!

Ήττα-μαχαιριά για τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης, που έχασε με 72-79 από τον ΚΑΟΔ και πλέον βλέπει τις ελπίδες παραμονής να... εξαφ...

Ήττα-μαχαιριά για τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης, που έχασε με 72-79 από τον ΚΑΟΔ και πλέον βλέπει τις ελπίδες παραμονής να... εξαφανίζονται! 

Η ομάδα του Χουγκάζ ήταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους Δραμινούς να έχουν τις λύσεις όποτε χρειάστηκε και εν τέλει ο Ιστορικός να φεύγει ηττημένος από το παρκέ για ακόμη μία αναμέτρηση.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν ιδιαίτερα άστοχοι, περισσότερο από την γραμμή του τριπόντου, ενώ από την άλλη ο ΚΑΟΔ ήταν εξαιρετικά εύστοχος από τα 6,75.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ιστορικός είχε 2/19 τρίποντα, ενώ η Δράμα 10/21(!!!).

Πάντως, πολλά είναι τα παράπονα των κυανέρυθρων για τα διαιτητικά σφυρίγματα, καθώς σε σημαντικά σημεία του ματς οι αποφάσεις των διαιτητών έφερναν δύσκολη θέση τον Πανιώνιο.

Για τον Ιστορικό ξεχώρισαν οι Κόλεμαν (16π.) και Βεργίνης (14π), ενώ στα τελευταία λεπτά ανέβασε αισθητά την απόδοση του και ο Κορόλεφ.

Το κλειστό της Αρτάκης σε ένα ακόμη παιχνίδι -σχεδόν- γέμισε, όμως ξανά ο κόσμος του Πανιωνίου έφυγε απογοητευμένος και πλέον το... σενάριο να πέσει η ομάδα στην Α2 είναι πιο ορατό από ποτέ!

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 28-30, 51-53

Πανιώνιος: Ξανθόπουλος 4, Πετρόπουλος, Βεργίνης 16 (1), Ταπούτος 9, Σπυρόπουλος, Στρναντ 7 (1), Σταμάτης 7, Άσσελιν 2, Κόλεμαν 16, Κορόλεφ 11, Ταμπς.

Δεν υπάρχουν σχόλια