Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος είσαι και μπορείς...

Ο Ιστορικός φιλοξενεί απόψε (04/03,19:00) τον Ηρακλή, στον επαναληπτικό του 2-0 της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμος για την μεγάλη ανατρο...

Ο Ιστορικός φιλοξενεί απόψε (04/03,19:00) τον Ηρακλή, στον επαναληπτικό του 2-0 της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμος για την μεγάλη ανατροπή-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι κυανέρυθροι μπορεί να βρίσκονται με την... πλάτη στον τοίχο, μετά το άσχημο αποτέλεσμα του "Καυτανζογλείου", ωστόσο άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τους "4" του θεσμού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν πάθος, μαχητικότητα και φυσικά πίστη στον στόχο της πρόκρισης.

Ο Ιστορικός έχει να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος έχει και το αβαντάζ του 2-0, ωστόσο ο Πανιώνιος είναι καλύτερη ομάδα και αν παίξει όπως πρέπει και μπορεί, τότε σίγουρα μόνο εφικτή είναι η πρόκριση.

O 46χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σιώπη, Βλάχου και Πάνου, που είναι τραυματίες, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Ποζατζίδη,

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή:
Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Κόρμπος, Γκέζος, Μπούζας, Καθάριος, Ιμπαγάσα, Μασούρας, Μπουμάλ, Κολοβός, Φούντας, Γιάννου.

Φυσικά στον Πανιώνιο περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να δώσει έξτρα ώθηση στους κυανέρυθρους για να έρθει η μεγάλη πρόκριση.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια