Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απογοήτευση και οργή!

Αγανακτισμένος από τη νέα ήττα και από τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ ο κόσμος του Πανιω...

Αγανακτισμένος από τη νέα ήττα και από τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ ο κόσμος του Πανιωνίου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί, αλλά και απλοί φίλαθλοι του Ιστορικού ζήτησαν αρχικά εξηγήσεις από τους παίκτες της ομάδας για την συνεχή κακή τους εικόνα και εν συνεχεία συγκεντρώθηκαν έξω από την κεντρική είσοδο του κλειστού, ζητώντας από τους ανθρώπους της διοίκησης να βγουν έξω να μιλήσουν.

Τελικά, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Χριστοδούλου, έκανε την κίνηση να μιλήσει με το εξαγριωμένο πλήθος, έχοντας μπροστά του παρεταγμένες τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο κ. Χριστοδούλου άκουσε τα έντονα παράπονα από τους φίλους του Πανιωνίου, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που ζητούσαν από την διοίκηση να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Μετά από λίγα λεπτά -και αφού πρώτα τα άκουσε για τα καλά- ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ κατευθύνθηκε στα γραφεία της διοίκησης. Να σημειωθεί πως ο Χάρης Σταμούλης δεν βρέθηκε στο γήπεδο.

Όπως είναι λογικό υπάρχει τεράστια απογοήτευση και οργή στις τάξεις των φίλων του Ιστορικού, καθώς βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να οδηγείται σταθερά στον υποβιβασμό!

1 σχόλιο

  1. Με κατσαντώνη, πετρόπουλο έβαλε και την κόρη του,και τέντα που δευθύνει στη πέμπτη κατηγορία θα ρίξουν τον πανιώνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή