Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βεργίνης: «Λάθη και τραυματισμοί...»

Ο Πανιώνιος πλέον χρειάζεται ένα... θαύμα για να καταφέρει να παραμείνει στην Α1, ωστόσο οι παίκτες της ομάδας θα παλέψουν έως το τέλος, ...

Ο Πανιώνιος πλέον χρειάζεται ένα... θαύμα για να καταφέρει να παραμείνει στην Α1, ωστόσο οι παίκτες της ομάδας θα παλέψουν έως το τέλος, όπως τόνισε ο Δημήτρης Βεργίνης.

Ο 28χρονος γκαρντ του Ιστορικού μίλησε στην ιστοσελίδα "gazzetta" και δήλωσε αναλύτικά:

«Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στον χώρο, ήμουν ενήμερος ότι - με την αποχώρηση του κ. Λιανού - η κατάσταση στον Πανιώνιο δεν ήταν καλύτερη δυνατή, ωστόσο, συμφώνησα να ενταχθώ στην ομάδα, λόγω της μεγάλης ιστορίας που έχει ο σύλλογος! Παρ‘ ότι το ρόστερ στελεχώθηκε την τελευταία στιγμή και η ομάδα μπήκε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία και χωρίς οι παίκτες να έχουν αποκτήσει ομοιογένεια, θεωρώ ότι το υλικό ήταν αρκετά καλό για να μην κινδυνεύσουμε και να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην Α1 Κατηγορία. Μία σειρά από λάθη απειρίας και εγωισμών στη λήψη αποφάσεων, όμως και από τραυματισμούς σε κρίσιμες στιγμές, μας στέρησαν την ευκαιρία να κάνουμε τις νίκες που θέλαμε, έτσι ώστε αυτή στιγμή να μην βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού. Προσωπικά, θεωρώ ότι η ομάδα δεν έπρεπε να είχε αλλάξει τρεις προπονητές, όχι τόσο γιατί αυτό ήταν πολυτέλεια, αλλά γιατί η τεχνική ηγεσία έπρεπε να στηριχτεί μέχρι το τέλος. Όταν παλεύεις για να σωθείς, υπό τόσο αντίξοες συνθήκες, δεν είναι δυνατόν να πρέπει να προσαρμοστείς σε τρεις διαφορετικές φιλοσοφίας μέσα σε λίγους μήνες!».

Εν συνεχεία ο έμπειρος άσος τόνισε:

«Παρόλα τα προβλήματα, πάντως, αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στην περίπτωση του Χάνκοκ, ίσως τώρα που μιλάγαμε, ο Πανιώνιος να μην βρισκόταν σε τόσο δυσχερή βαθμολογική θέση! Ο Αμερικανός, ο οποίος ήταν το μοναδικό καθαρό “τριάρι” που είχαμε και κατά την άποψή μου, ίσως ο καλύτερος μας παίκτης, χτύπησε πρώτα στην γάμπα κι ενώ ετοιμαζόταν να επιστρέψει, έπαθε ρήξη αχιλλείου και τέθηκε νοκ-άουτ πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με την Δράμα. Αυτό ήταν το χτύπημα που μας έδωσε την χαριστική βολή! Παρ‘ όλα αυτά, έστω κι αν πλέον κυνηγάμε ένα θαύμα, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρις εσχάτων. Το οφείλουμε, άλλωστε, στους εαυτούς μας, στην ιστορία του συλλόγου και στον εκπληκτικό κόσμο της ομάδας, που ήξερε τα προβλήματα και γι’ αυτό και γέμιζε σε κάθε παιχνίδι το κλειστό της Νέας Σμύρνης και συνεχίζει να μας πιστεύει! Το σημαντικότερο είναιι να μείνουμε ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα στον αγώνα του Σαββάτου (14/03, 17.00) με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Αν κερδίσουμε, θα μείνουμε ζωντανοί τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά και θα πάρουμε κουράγιο να συνεχίσουμε. Αν χάσουμε, τότε θα έχουμε τελειώσει οριστικά!».


Δεν υπάρχουν σχόλια