Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Κοντά στον στόχο μας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στο...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ιστορικό και την Βέροια στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα είναι κοντά στον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου:

Για το παιχνίδι: «Αυτοί που δικαιούνται να χαίρονται σήμερα είναι οι ποδοσφαιριστές. Μία ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στον δεύτερο γύρο ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχουμε τελειώσει, όμως είμαστε κοντά στο να καταφέρουμε τον στόχο μας κάτι που στην αρχή φαινόταν πολύ δύσκολο. Ποτέ δεν ξεχνάμε την φανέλα που υπάρχει και στην δυναμική της ομάδας. Καθαρά ημέρα δική τους ήταν, των παιδιών. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο και μετά δεν είχα ανησυχία για το αποτέλεσμα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι τώρα την Κυριακή με τη Νίκη, που δεν θα γίνει και είναι σημαντικό που δεν θα δεχτούμε εκτός έδρας γκολ(σ.σ. γέλια). Δεν πετάμε στα σύννεφα ακόμα. Συνεχίζουμε για να γελάσουμε όλοι μαζί στο τέλος».

Για την αλλαγή πλευράς Κολοβού-Φούντα: «Είδαμε κάποια κενά στην αρχή, γι’ αυτό αλλάξαμε πλευρά σε Φούντα, Κολοβό. Μας βοήθησε τελικά η αλλαγή αυτή».

Για τα γκολ: «Σήμερα μπήκαν τα γκολ. Είχαμε την ρέντα που έπρεπε. Ο Πανιώνιος δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε καλούς παίκτες και δεν γίνεται συνεχώς να μην μπαίνουν τα γκολ. Ήμασταν αποτελεσματικοί. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουμε μόνο μία ήττα με την Καλλονή. Στον δεύτερο γύρο η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή και μιλάω σαν εμφάνιση ομάδας».

Για την άμυνα: «Δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς πολλές φάσεις του αντιπάλου. Η αλήθεια είναι πως δεχόμαστε κάποια γκολ, αν και στα τελευταία ματς είχαμε βελτίωση

Για το γκολ του Γιάννου: «Όλοι οι επιθετικοί έχουν περιόδους που δεν τους πάει. Του είχα πει να έχει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό του και τα γκολ θα έρθουν».

Για το όριο παραμονής: «Το όριο για την παραμονή δεν μπορείς να το ξέρεις. Μπορούν να έρθουν αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Όταν παίζεις την ζωή σου δίνεις παραπάνω. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τουλάχιστον δύο παιχνίδια σε αυτά που απομένουν. Δεν είναι εύκολο, αλλά ‘ήμαστε καλή ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια