Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξανθόπουλος: «Πάμε για το απόλυτο…»

Στην σημαντικότητα του εκτός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας αναφέρθηκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Αναλυτικά όσα έγραψε ο γκαρντ του Π...

Στην σημαντικότητα του εκτός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας αναφέρθηκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο γκαρντ του Πανιωνίου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Μας περιμένει ένα ταξίδι με λεωφορείο με προορισμό την Αμαλιάδα και αν με ρωτάτε, είμαι υπέρ αυτού του τρόπου μετακίνησης, γιατί αφενός φοβάμαι τα αεροπλάνα, αφετέρου όταν είμαστε όλοι μαζί, ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεδομένου ότι έχουμε και έναν νέο παίκτη στη σύνθεση μας, είναι χρήσιμο να γνωριστούμε λίγο καλύτερα μαζί του, ενόσω είμαστε καθ' οδόν για την Αμαλιάδα.

Ο Κόροιβος παλεύει επίσης, για τη σωτηρία του. Βέβαια, εμείς είμαστε σε χειρότερη βαθμολογική κατάσταση και πλέον πάμε για το απόλυτο, ενώ εξαρτόμαστε -δυστυχώς- και από άλλα αποτελέσματα.

Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καλή τύχη για σήμερα. Αμφότεροι δίνουν ματς που θα κρίνουν εν πολλοίς την πρόκριση τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί και το πλεονέκτημα έδρας. Σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα τιμητικό να μας εκπροσωπούν αυτές οι ομάδες στην ελίτ των διοργανώσεων, με τον καλύτερο τρόπο. Να μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες.

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε όλοι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια