Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου: «Στο χέρι μας η παραμονή»

Στο χέρι του Πανιωνίου είναι η... υπόθεση παραμονή σύμφωνα με τον Βαγγέλη Οικονόμου. Ο αμυντικός του Ιστορικού, μιλώντας σε ραδιοφωνικό...

Στο χέρι του Πανιωνίου είναι η... υπόθεση παραμονή σύμφωνα με τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Ο αμυντικός του Ιστορικού, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως οι κυανέρυθροι πρέπει να συνεχίσουν το ίδιο συγκεντρωμένοι ώστε να επιτευχθεί γρήγορα ο στόχος.

Αναλυτικά όσα είπε στον "sport24":

Για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα: «Έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει, πλέον δεν είναι στο χέρι κανενός άλλου παρά μόνο στο δικό μας. Έχουμε άλλα πέντε ματς και κατά 80% είμαστε σωμένοι. Αν συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα ο στόχος θα επιτευχθεί πολύ γρήγορα».

Για την πιθανότητα να πάρουν τα μυαλά των παικτών… αέρα: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στα τελευταία ματς έχουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων, με εξαίρεση τον αγώνα με την Καλλονή και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Ποτέ σε αυτό το διάστημα δεν είπαμε «κερδίσαμε και όλα είναι καλά». Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τη Νίκη Βόλου και θα έχουμε πολύτιμο χρόνο για ξεκούραση, που η ομάδα τον είχε ανάγκη, αφού παίξαμε πολλά παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Επόμενο παιχνίδι μας είναι με τον Παναιτωλικό και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Για τη βελτίωση της ομάδας: «Γίναμε πιο συμπαγείς με τον κ. Ουζουνίδη στον πάγκο, ο κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει. Παρόλο που η ομάδα είχε μικρό μέσο όρο ηλικίας και υπήρχε άγχος, καταλάβαμε που βρισκόμασταν και ανταπεξήλθαμε πολύ καλά. Η χρονιά θα είναι επιτυχημένη αν σωθούμε. Όλοι είμαστε δεμένοι με την ομάδα, ακόμα και εγώ που ήρθα πιο αργά».

Για τις ομάδες που θα καταφέρουν να σωθούν: «Είναι πολύ περίεργο το πρωτάθλημα και κανείς δεν ξέρει ποιος θα κερδίσει που. Για παράδειγμα η Βέροια έχει κάνει τρεις σερί γκέλες και αν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα. Ο Πανθρακικός και ο Εργοτέλης έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο και μπορεί να παίζεται μία θέση την τελευταία αγωνιστική».

Για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες: «Θέλαμε και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Οι παίκτες και η διοίκηση έχουν κάνει υπερπροσπάθεια και ο δεύτερος γύρος είναι πάρα πολύ καλός με τον κ. Ουζουνίδη στον πάγκο. Το ματς με τη Βέροια ήταν για εμάς ζωής ή θανάτου, μετά το 0-0 με τον Πλατανιά».

Για το πρωτάθλημα: «Θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Περίμενα να είναι πιο ανταγωνιστικό, ειδικά όταν ο Π.Α.Ο.Κ. είχε πάρει διαφορά, αλλά έκανε μεγάλη κοιλιά στη συνέχεια. Μετά την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό και την ήττα του από τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός αν νικήσει τον Αστέρα θα είναι κατά 99% πρωταθλητής».

Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Μπάγερν Μονάχου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια