Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μπλακ άουτ» και... αντίο!

Ένα "μπλακ άουτ" στα τελευταία περίπου τέσσερα λεπτά στέρησαν από τον Πανιώνιο την διεκδίκηση της νίκης στην Αμαλιάδα και τελι...

Ένα "μπλακ άουτ" στα τελευταία περίπου τέσσερα λεπτά στέρησαν από τον Πανιώνιο την διεκδίκηση της νίκης στην Αμαλιάδα και τελικά ηττήθηκε από τον Κόροιβο με 83-74.

Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν και έδωσαν την... μάχη τους, κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο να πάρουν το προβάδισμα, όμως κάπου εκεί έδειξε σημάδια... αυτοκτονίας, δεν είχε καλές επιθέσεις και άμυνες και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν το "ροζ φύλλο αγώνα".

Πλέον, οι λιγοστές ελπίδες που είχε ο Πανιώνιος για παραμονή ουσιαστικά τερματίστηκαν και το.. αντίο από την Α1 θεωρείται δεδομένο...

Το παιχνίδι

Οι παίκτες του Χουγκάζ μπήκαν καλά στο παρκέ και κατάφεραν να έχουν το προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, βρήκαν κάποιες λύσεις και πήραν το προβάδισμα, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 42-39 για τον Κόροιβο.

Στην τρίτη περίοδο ο Ιστορικός είχε καλή παρουσία, βελτίωσε άμυνα και επίθεση και με τον Κόλεμαν να ξεχωρίζει έμενε πάντα μέσα στην διεκδίκηση της νίκης.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος με επίθεση διαρκείας κατάφερε να πάρει ακόμα και προβάδισμα στο σκορ, όμως στα τελευταία 4:00 λεπτά δεν είχε καθαρό μυαλό και έτσι οι γηπεδούχοι εκ νέου πέρασαν μπροστά και διατήρησαν το προβάδισμα τους.

Τελικό σκορ 83-74 για τον Κόροιβο, με τον Ιστορικό να γνωρίζει μία ακόμη ήττα.

Για τον Πανιώνιο πρώτος σκόρερ ήταν ο Κόλεμαν με 20 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Ξανθόπουλος με 15.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 42-39, 58-59, 83-74.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Μαρκόπουλος): Ματζέτ, Μάρσαλ 11 (1), Γιαννακίδης 9 (3), Αγγελόπουλος 13 (3), Παπαπέτρου, Μπάουερς 16 (1), Βασίλιεβιτς 12 (1), Κανονίδης, Φιλιππάκος, Τέρνερ 3, Ρούμπιο 19, Γαλιώτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χουγκάζ): Ξανθόπουλος 15 (1), Πετρόπουλος, Βεργίνης 8 (2), Σπυρόπουλος, Στρναντ 5 (1), Μπίλλης, Σταμάτης 4, Ασελίν 1, Κόλεμαν 20, Κορόλεφ 9, Ταμπς 12 (2), Διαμαντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια