Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για τη νίκη...

Έτοιμος είναι ο Πανιώνιος για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά (14/03, 17:15). Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν το Σάββατο (13...

Έτοιμος είναι ο Πανιώνιος για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά (14/03, 17:15).

Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν το Σάββατο (13/03) την προετοιμασία τους, με προπόνηση που έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τους Χανιώτες στις υπηρεσίες του Αριέλ Ιμπαγάσα, που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, ενώ εκτός τέθηκαν και οι επίσης τραυματίες Βλάχος, Ποζατζίδης, Πάνος, αλλά και ο τιμωρημένος Κόρμπος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Πανιωνίου ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 19 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Καθάριος, Γκέζος, Σιώπης, Μπούζας, Κολοβός, Μπουμάλ, Φούντας, Μασούρας, Γιάννου, Μπακασέτας, Μουζακίτης.

Στόχος φυσικά του Ιστορικό στο παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι μόνο η νίκη, η οποία θα τον απομακρύνει περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και θα μπορεί να νιώθει πιο άνετα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

1 σχόλιο

  1. Πάλι δεν κατάφερε ο (ι)Μπαγάσας να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον "ταλαιπωρούν" και ο φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου αναρωτιέται γιατί ακόμα ο "κύριος" αυτός να ταλαιπωρεί εμάς με τις "ταλαιπωρίες" του; Μήπως είναι καιρός να μας αδειάζετε την γωνιά, μπας και παίξει κανένα παιδάκι που και να γουστάρει και να μπορεί; Λέμε τώρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή