Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Οδυνηρή στιγμή...»

Εμφανώς απογοητευμένος από τη νέα ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος ήταν ο Κρις Χουγκάζ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, με...

Εμφανώς απογοητευμένος από τη νέα ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος ήταν ο Κρις Χουγκάζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο:

"Αυτή η στιγμή είναι πάρα πολύ οδυνηρή, γιατί είναι άλλη μια ήττα σε μια μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να είμαστε αξιοπρεπείς. Υπάρχουν κομμάτια που λείπουν σε αυτή την ομάδα. Χθες (προχθές) άλλη ομάδα προπόνηση, καθώς υπήρχε ο Γκίνιαρντ, το δελτίο του οποίου δεν πρόλαβε να εκδοθεί για λόγους γραφειοκρατίας. Υπήρχε ο Ταπούτος που είναι ένας πάρα πολύ έμπειρος παίκτης και τραυματίστηκε για δεύτερη φορά. Η διοίκηση έχει προσπαθήσει και τώρα προς το τέλος είχε προσπαθήσει να φέρει παίκτες αρκετά καλούς, οι οποίοι δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελαν να έρθουν. Ότι και να συμβαίνει, η εικόνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του μπάσκετ μας. Πανιώνιος ίσον μπάσκετ. Είναι μεγάλη ομάδα και θα παραμείνει και όσο υπάρχει αυτό το όνομα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αθλητισμό. Συγχαρητήρια στον Χάρη Μαρκόπουλο και στον Κόροιβο για τη νίκη σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο".

Από την μεριά του ο Κόλεμαν τόνισε: "Η άμυνα μας έφερε πίσω. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές και αφήσαμε το παιχνίδι να φύγει μέσα από τα χέρια μας". Σε ερώτηση για το τι φταίει υπογράμμισε: "Είναι λίγο μάταιη αυτή η ερώτηση. Αγαπώ την ομάδα, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες, τον κόσμο μας και τον κ. Σταμούλη. Ως εκ τούτου θα είμαι προκατειλημμένος ότι και να πω. Θα πρέπει να μαζευτούμε σαν ομάδα και να κουβεντιάσουμε για το τι φταίει πραγματικά και τι θα πρέπει να διορθώσουμε σε σχέση με την πορεία μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια