Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προβλήματα ενόψει Καλλονής

Προβλήματα έφερε ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ηρακλή στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Κα...

Προβλήματα έφερε ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ηρακλή στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Καλλονή, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μητρόπουλου (αποβλήθηκε με Ηρακλή), Οικονόμου (είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή) και του ανέτοιμου Βλάχου.

Όσον αφορά τον Σιώπη, ο νεαρός μέσος επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις την Πέμπτη (05/03), όμως βρίσκεται αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και γίνεται προσπάθεια για να προλάβει τη δύσκολη αναμέτρηση της Μυτιλήνης.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει στεναχώρια και πικρία στους κυανέρυθρους από τον αποκλεισμό της ομάδας, ωστόσο άπαντες στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ6 Μαρτίου 2015 στις 10:06 π.μ.

    Ακόμα περιμένω μια δήλωση της διοίκησης για την αλητεία των φιλάθλων του Ηρακλής όπως και για την διοίκηση του Ηρακλή που έλεγαν ότι πήγαμε να τους δείρουν .
    Και κάτι για την διαιτησία :
    Ποιόν αδίκησε η διαιτησία ? Εμάς ή τον Ηρακλή που φωνάζουν για το πέναλτι. Το πέναλτι που δεν έδωσε στο Γιάννου γιατί θα ήταν και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό ή για την δεύτερη κάρτα που έδωσε στον Μητρόπουλο και άσε τα φάουλ που έγιναν Στον Γιάννου και δεν έδωσε κανένα . Το χτύπημα του Περόνε που ήταν κατευθείαν κόκκινη ή ο τσαμπουκάς που έκανε ο τερματοφύλακας τους όταν έφαγε το γκολ απο το πέναλτι του Κολοβού και δεν του έδωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα
    Γενικά τους χάιδευε ο διαιτητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή