Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τον στόχο της παραμονής, για τις αλλαγές που έγιναν με την έλευση του στον Πανιώνιο, αλλά και για το ματς...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τον στόχο της παραμονής, για τις αλλαγές που έγιναν με την έλευση του στον Πανιώνιο, αλλά και για το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ιστορικού στην εφημερίδα «Real News»

Για τις αλλαγές που έγιναν στον Πανιώνιο με την έλευσή του: «Από τότε που ανέλαβα γνώριζα τις δυσκολίες, όμως παράλληλα πίστευα στο ταλέντο αυτών των ποδοσφαιριστών και στη δυναμική που μπορούν να αναπτύξουν. Δώσαμε και δίνουμε έμφαση στην ψυχολογία, αλλά και στην τακτική, με στόχο να επανέλθει μια ισορροπία στην ομάδα και ένα αγωνιστικό πνεύμα που δεν θα κάμπτεται εύκολα».

Για τη μάχη της παραμονής: «Παίζουμε καλή μπάλα, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί. Τα τρία επόμενα παιχνίδια με Βέροια, Καλλονή και Πλατανιά θα δείξουν πόσο κοντά είμαστε στον σκοπό μας. Με τη Βέροια ειδικά, η αναμέτρηση θα είναι πολύ δύσκολη, γιατί δεν είναι και τόσο απλό να κερδίζεις δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Η αλήθεια είναι πως δεν έρχονται πολλοί στο γήπεδο, όμως αυτοί που το κάνουν μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Για το όριο της παραμονής: «Πάντα πέφτεις έξω σε αυτούς τους υπολογισμούς».

Για το Κύπελλο: «Από τη στιγμή που είμαστε στη διοργάνωση, ασφαλώς και μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Ηρακλή, όμως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση. Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι θα παλεύουμε σε κάθε αναμέτρηση».

Για το πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός μετά και από τη νίκη στο ντέρμπι, έχει τις ικανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Πρέπει να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται η βία στα γήπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια