Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτό το γκολ...

Με την... τύχη τους τα έχουν στον Πανιώνιο. Ο Ιστορικός έΧασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, με το ισόπαλο αποτ...

Με την... τύχη τους τα έχουν στον Πανιώνιο.

Ο Ιστορικός έΧασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, με το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Πλατανιά.

Στην Πλατεία υπάρχει σίγουρα απογοήτευση για το γεγονός πως δεν ήρθαν οι τρεις πολυπόθητοι βαθμοί, καθώς η ομάδα -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έχασε πολλές καλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης.

Σενάριο βέβαια που έχει ξαναπαιχτεί σε αγώνες του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα, αφού αρκετά είναι τα ματς που αν και η ομάδα είναι καλύτερη και δημιουργεί ευκαιρίες, φεύγει από το γήπεδο ηττημένη ή με τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελευταίο παράδειγμα, πριν τον Πλατανιά, η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχοντας δίκιο, λέει και ξαναλέει πως δεν έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι βγάζουν διάθεση και ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Το πρόβλημα είναι πως λείπει το γκολ. Το γκολ που θα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα και θα της... ελαφρύνει τα πόδια από το άγχος.

Επιθετικά "κλειδιά" της ομάδας δεν είναι και στα... καλύτερα τους. Ο Γιάννου στα τελευταία ματς, αν και βρίσκεται μέσα στις φάσεις, δεν μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κολοβός βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ και ο Μπουμάλ δεν έχει το καθαρό μυαλό για να "τελειώνει" τις φάσεις.

Σίγουρα, η ποιότητα και των τριών ποδοσφαιριστών, όπως και των Μπακασέτα, Φούντα, δεν αμφισβητείται. Η εμπιστοσύνη από το προπονητικό τιμ και την διοίκηση είναι δεδομένη και θεωρείται θέμα χρόνου να βρουν άπαντες ξανά τον καλό τους εαυτό και να έρθουν τα γκολ, τα οποία θα φέρουν τις νίκες στον Ιστορικό και την... ηρεμία στην Πλατεία!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. μπουμαλ φουντας οι μεγαλυτεροι χασογκοληδες(1γκολ ανα 17 προσπαθειες)κολοβος για κλωτσιες Γιαννου ξεχασε και αυτος τι ειναι γκολ στον δευτερο γυρο.Συνεχεια στο ιδιο εργο θεατες.Ο πανιωνιος βαζει 1 γκολ ανα 12 τελικες.ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή