Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φούντας: «Σε κάθε παιχνίδι το 100%»

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας επί της Βέροιας εμφανίστηκε ο Ταξιάρχης Φούντας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Ν...

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας επί της Βέροιας εμφανίστηκε ο Ταξιάρχης Φούντας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρωταγωνιστής του Πανιωνίου τόνισε -μεταξύ άλλων- πως σε κάθε παιχνίδι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δίνουν το 100% και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Εμείς σε κάθε παιχνίδι δίνουμε το 100% και νομίζω το έχουμε πετύχει, φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο και από τα αποτελέσματα. Αυτό μας δίνει χαρά για τη συνέχεια».

Για την ανατροπή στο ματς: «Δεχθήκαμε ένα γκολ και λογικό ήταν να ξαφνιαστούμε λίγο. Είπαμε όμως να ανεβούμε όλοι μαζί σαν ομάδα και ισοφαρίσαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τα τέσσερα γκολ: «Σίγουρα τα γκολ μας δίνουν μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για τη δύσκολη συνέχεια. Να συνεχίσουμε δυνατά».

Για τη συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Δεν ήταν τελικός, ήταν όμως ένα κομβικό παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε και τα καταφέραμε. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό όμως, δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό για να έρχονται οι νίκες για την ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Τα σημερινα γκολ και η νικη απο τους παικτες ειναι αφιερωμενα στον συνΠανιωνιο ΒILL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. m.d. ευχαριστω για τις αφιερωσεις.Εγω μιλαω με τα στατιστικα των παικτων και τησ ομαδας.Αν αυτα ηταν διαφορετικα θα βρισκομασταν σε διαφορετικη θεση και δεν θα ειχαμε αποκλιστει στο κυπελο απο ομαδα β εθνικης.Οταν κανεις 10 ευκαιριες και δεν βαζεις γκολ δεν φταιει παντα η ατυχια .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε BILL επειδη το ποδοσφαιρο ειναι και ψυχολογια ,πρεπη ολοι εμεις που αγαπαμε την ομαδα μας να σταθουμε διπλα σε αυτα τα παιδια να τους εμψυχωσουμε για να βγαλουν στον αγωνιστικο χωρο το 100% των δυνατοτυτων τους, και οταν ολα πανε καλα θα εχουμε τον χρονο να αναλυσουμε παντα ακαδημαικα (γιατι την ευθυνη την εχει η διοικηση) ο καθενας την αποψη του ισα για να περνα η ωρα, τωρα ομως τετοιου ιδους στατιστικες προσωπικη μου εκτιμηση δεν βοηθουν σε τιποτα απεναντιας μπορει να βλαψουν καποιους παικτες αυτα εντελως φιλικα .Τωρα νικη με Αγρινιο.ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε m.d νασαι σιγουρος οτι και γω το καλο του ιστορικου θελω.Για αυτο ειμαι απο τους 500 που ακομη πανε στο γηπεδο.Το προβλημα που εντοπησα ειναι σε απαντηση του αρθρου οτι μας ηθελε με τον πλατανια.Εαν η ομαδα διεθετε εναν γκολτζη ισως ηταν και στη πενταδα.Μακαρι να τον εχουμε του χρονου με αυτη την ομαδα θα δεις τεραστειες διαφορες.Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή