Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Του άξιζε η νίκη!

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που η ομάδα του Ουζουνίδη δικαιούταν τη νίκη. ...

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που η ομάδα του Ουζουνίδη δικαιούταν τη νίκη.

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν 0-2 με αυτογκόλ του Τζανακάκη και τέρμα του Φούντα, όμως ένα πέναλτι που δεν έγινε ποτέ και ένα γκολ που δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή στέρησαν από τον Πανιώνιο τους τρεις βαθμούς.

Παράπονα από τον Ιστορικό τόσο για την φάση του πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Παπαδόπουλος δεν ανατρέπει τον Καλέ, όσο και για την φάση του δεύτερου τέρματος του Εργοτέλη.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ιστορικός κρατάει την υπέρ του διαφορά τόσο από τον Εργοτέλη όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Ουζουνίδη μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας στον αντίπαλο της πως έχει ταξιδέψει στο Ηράκλειο με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ιστορικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο «Γεντί Κουλέ». Ο Φούντας μπήκε γρήγορα στην περιοχή του Εργοτέλη, έκανε και το γύρισμα, με την μπάλα να χτυπάει στον Τζανακάκη και να καταλήγει στα δίχτυα τον γηπεδούχων.

Οι κυανέρυθροι και μετά από το γκολ συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 29’ μπόρεσαν να κάνουν δύο τα τέρματα τους. Ο Φούντας έκλεψε την μπάλα από τον Τζανακάκη και από θέση τετ α τετ νίκησε τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη για το 0-2!

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως ο Εργοτέλης χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή φάση ευτύχισε να φτάσει στην μείωση του σκορ.

Ο διαιτητής Μήτσιος είδε πέναλτι στο 36’ σε φάση που ο Καλέ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, προ του Παπαδόπουλου, με το ριπλέι όμως να δείχνει πως δεν υπήρχε ανατροπή από τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου. Ο Ουλά εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα και με τους Φούντα, Γιάννου, Μπακασέτα γινόταν συνεχώς επικίνδυνος για την εστία των γηπεδούχων.

Αμυντικά η ομάδα του Ουζουνίδη είχαν σωστές επιλογές και παρά τον αέρα που ήταν κόντρα, δεν μπορούσε ο Εργοτέλης να απειλήσει ουσιαστικά.

Τελικά, οι γηπεδούχοι, μετά από ένα δεκάλεπτο πίεσης, ευτύχισαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ολαϊτάν έκανε την προβολή, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να διώξει, με τον επόπτη να δείχνει πως η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας. Από τα ριπλέι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αν όντως η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμη.

Το 2-2 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας τελικά και να παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Γιάννη Ματζουράκης): Σαράνοφ, Τζανακάκης, Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου (46’ Ολαϊτάν), Μπόε, Καλέ, Γιουσούφ, Ουλά, Τζιλάς

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας (70΄ Κολοβός), Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Μπακασέτας (77’ Ιμπαγάσα), Γιάννου

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μαγκες συνεχιστε να παιζετε ετσι με ψυχη γιατι εκτος απο τους αντιπαλους θα εχουμε να αντιμετωπισουμεκαι τα κορακια γιατι οσο προχωρα το πρωταθλημα θα αρχισουν οι γνωστοι γκακστερ να λειτουργουν εις βαρος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ελπιζω η τωρινη διοικηση να προστατεψη την ομαδα παμε γερα για τα επομενα παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή