Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε τον βαθμό, άξιζε τη νίκη!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τον Ξάνθη ο Ιστορικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα του Ου...

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τον Ξάνθη ο Ιστορικός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Η ομάδα του Ουζουνίδη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπακασέτα νωρίς στο παιχνίδι, όμως ένα γκολ του Καπετάνου, που δεν έπρεπε να μετρήσει, του στέρησε τη νίκη.

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο τους, είχαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το «διπλό», όμως τελικά περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Πολλά παράπονα από τον Πανιώνιο για την φάση του γκολ της Ξάνθης, αφού ο Λουσέρο εκτέλεσε ένα φάουλ από διαφορετική θέση από όπου έγινε και με την μπάλα να κυλάει και στη συνέχεια ο Καπετάνος πέτυχε το γκολ.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 12ο λεπτό κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ο Τασουλής θέλησε να πασάρει στον Γιάννου, αυτός άφησε την μπάλα να περάσει για τον Μπακασέτα, ο οποίος με έναν «κεραυνό» αριστερά πλάγια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του Ιστορικού.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι έχασαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Μητρόπουλος έκανε την μπαλιά για τον Γιάννου, με το πλασέ του νεαρού επιθετικού να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι κυανέρυθροι δεν πάτησαν… φρένο και στη συνέχεια. Στο 22’ ο Φούντας έκανε ένα πολύ καλό σουτ, με την μπάλα εκ νέου να περνάει λίγο άουτ.

Μετά την συμπλήρωση των 30 λεπτών, η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της, όμως η ανασταλτική λειτουργία του Πανιωνίου ήταν άψογη.

Στο 42’ έγινε η φάση που άλλαξε τα… δεδομένα. Η Ξάνθη κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Λουσέρο το εκτέλεσε από διαφορετική θέση που έγινε το φάουλ και με την μπάλα να κυλάει και ο Καπετάνος με πλασέ ισοφάρισε.

Φυσικά το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού το φάουλ εκτελέστηκε από διαφορετική θέση από όπου έγινε, ενώ και η μπάλα εμφανώς κυλούσε.

Όπως είναι λογικό από τον Πανιώνιο υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Λαμπρόπουλο, για την λανθασμένη του απόφαση να δώσει συνέχεια στο ματς και να κατοχυρώσει το γκολ!


Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους άνηκε στον Πανιώνιο. Ο Μπακασέτας βρήκε χώρο έξω από την περιοχή έκανε και το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στα επόμενα λεπτά, το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανοιχτό, με τον Πανιώνιο να έχει επιθετικές βλέψεις, ώστε να πετύχει ένα γκολ.

Στο 65’ ο Ουζουνίδης αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον σκόρερ Μπακασέτα, καθώς ο νεαρός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι έδωσε την θέση του στον Κολοβό.

Στο 77’ ο Μπουμάλ είχε μία καλή στιγμή, με το σουτ που έκανε νε διώχνει με δυσκολία ο Κυριακίδης.

Οι κυανέρυθροι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 84’ έχασαν σημαντική ευκαιρία για να κάνουν το 1-2. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το φάουλ, ο Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ.

Στο 90’ ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το ματς. Ο Κολοβός έβγαλε όμορφα την μπάλα στον Μασούρα, αυτός έκανε με την μία το σουτ, όμως ο Κυριακίδης πολύ δύσκολα έδιωξε την μπάλα.

To 1-1 έτσι έμεινε έως το φινάλε του αγώνα και ο Πανιώνιος πήρε τον δεύτερο φετινό του βαθμό σε εκτός έδρας ματς.

*Θυμηθείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την μετέφερε το panionianea.gr.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπακασέτας (65’ Κολοβός), Μπουμάλ (86’ Μασούρας), Φούντας (79’ Ιμπαγάσα), Γιάννου.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Κομεσίδης (25’ Μπαξεβανίδης), Γουάλας, Γούτα, Λισγάρας, Παπαστεριανός (67’ Παπαστεριανό), Ομπόντο, Κλέιτον (46’ Βάλτερ), Σολτάνι, Λουσέρο, Καπετάνος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια