Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος στα panionianea.gr: «Ξεκίνησε μία νέα αρχή»

Συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος του Ιστορικού μίλησε για την σημαντικότητα τ...

Συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Παύλος Μητρόπουλος.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος του Ιστορικού μίλησε για την σημαντικότητα της νίκης επί του Πανθρακικού, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για το αν είναι αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε για τον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά για την βελτίωση που πρέπει να δείξει η ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος στα panionianea.gr:

-Παύλο η ομάδα κατάφερε να πάρει πολύ σημαντική νίκη επί του Πανθρακικού...

«Νομίζω πως πραγματικά ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια. Αν δεν κερδίζαμε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Ευτυχώς όμως πήγαν όλα καλά και πήραμε τη νίκη».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς;

«Στο γεγονός ότι μπήκαμε αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό και φυσικά το γρήγορο γκολ που σημειώσαμε μας βοήθησε πολύ για την εξέλιξη του αγώνα. Είχαμε ευνοϊκό αέρα στο δεύτερο ημίχρονο και τα πράγματα ήταν καλύτερα».

-Με δικό σου γκολ άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη….

«Σίγουρα ήταν καθοριστικό το γκολ, γιατί μπήκε πολύ νωρίς και μας έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια του αγώνα. Επίσης είχαμε κόντρα τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο, οπότε έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι σκοράραμε Φυσικά είμαι διπλά χαρούμενος που πέτυχα το γκολ. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και σίγουρα είναι απίστευτο συναίσθημα να πετυχαίνεις γκολ. Το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

-Η ομάδα μετά το δεύτερο γκολ γύρισε αρκετά πίσω, που το οφείλεις αυτό;

«Η ανάγκη για νίκη ήταν τεράστια. Θέλαμε να πάρουμε πάρα πολύ τη νίκη».

-Πλέον πως περιμένεις τη συνέχεια για την ομάδα ;

«Περιμένω να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται, γιατί αυτό μετράει. Για εμάς από το ματς με τον Πανθρακικό ξεκίνησε μία νέα αρχή και το πρόγραμμα είναι καλό για τη συνέχεια».

-Είσαι αισιόδοξος για τον στόχο;

«Εννοείται. Πιστεύω ότι αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας στο τέλος της σεζόν θα τα έχουμε καταφέρει».

-Ο Πανιώνιος έχει και το Κύπελλο. Πιστεύεις πως μπορεί η ομάδα να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στους δυο θεσμούς;

«Στο Κύπελλο είχαμε μία ευνοϊκή κλήρωση όποτε θα κυνηγήσουμε και αυτόν τον θεσμό. Προτεραιότητα όμως για εμάς αποτελεί το πρωτάθλημα».

-Ακολουθούν τώρα για το πρωτάθλημα αγώνες με την Ξάνθη και την Κέρκυρα. Ο στόχος της ομάδας;

«Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Αρχικά έχουμε το ματς στην Ξάνθη, όπου το θεωρώ πολύ σημαντικό παιχνίδι και μετά βλέπουμε την συνέχεια».

-Εκτός έδρας η ομάδα δεν τα πάει καλά. Πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιωθεί και σε αυτό το κομμάτι, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες της για τον στόχο;

«Σίγουρα. Χρειαζόμαστε δύο νίκες για να ρεφάρουμε τις ήττες στη Νέα Σμύρνη του πρώτου γύρου. Φυσικά όμως πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας και στα επόμενα παιχνίδια».

-Αν όλα πάνε καλά φέτος, πιστεύεις ότι στο μέλλον θα ζήσεις μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Πανιώνιο;

«Δεν ξέρω από τώρα για το μέλλον, όμως σίγουρα θα το ήθελα πολύ…».

Επιμέλεια-Συνέντευξη: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια