Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθροι ΠΑΣάδες!

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος παρουσιάστηκα στα Γιάννενα και επικράτησε άνετα με 3-1 του γηπεδούχου ΠΑΣ, για την 24η αγωνιστική της Σούπε...

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος παρουσιάστηκα στα Γιάννενα και επικράτησε άνετα με 3-1 του γηπεδούχου ΠΑΣ, για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι έπαιξαν σαν πραγματικοί… Πάνθηρες, ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και απόλυτα δίκαια πήραν το «τρίποντο», το οποίο και τους δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Σκόρερ για τον Ιστορικό οι Μπουμαλ (πέναλτι), Οικονόμου, Χατζηισαϊας. Προσωρινά είχε ισοφαρίσει για τον ΠΑΣ ο Τσουκαλάς.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε άψογη αμυντική συμπεριφορά, επιθετικά είχε αρκετές καλές στιγμές και κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Nα σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο φετινό "διπλό" για τον Πανιώνιο, ένα "διπλό" όμως πάρα πολύ σημαντικό!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλά, είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και στο 44’ ευτύχισε να ανοίξει το σκορ.

Ο Μπουμάλ έκανε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μιχαήλ και ο Κουκουλάκης σωστά έδωσε το πέναλτι. Ο Μπουμάλ το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Οι γηπεδούχοι, χωρίς να έχουν απειλήσει, στο 45’ κατάφεραν να κάνουν το 1-1 με δυνατό σουτ του Τσουκαλά.

Στο δεύτερο μέρος εκ νέου ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και δίκαια στο 71’ έκανε το 1-2.

Ο Οικονόμου με όμορφη κεφαλιά, μετά από φάουλ του Ιμπαγάσα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Αυτό το τέρμα έδωσε… αέρα στον Ιστορικό και στο 74’ η ομάδα του Ουζουνίδη σημείωσε και τρίτο γκολ.

Μετά από κόρνερ του Ιμπαγάσα ο εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι Χατζηισαϊας έκανε την καρφωτή κεφαλιά και έγραψε το τελικό και απόλυτα δίκαιο 3-1 για τον Πανιώνιο.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, ο Ιστορικός κράτησε άνετα το υπέρ του προβάδισμα και πήρε μία πολύτιμη νίκη!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος νιώθει σαν να παίζει στην... έδρα του στο γήπεδο των Ιωαννίνων, καθώς έχει να έχει να χάσει στην πόλη της Ηπείρου  από τη σεζόν 1982-83)!!!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Ακόστα, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ίλιτς (83’ Σαπαλίδης), Μπέριος, Τσάβες, Χαρίσης

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου (90+1’ Μπακασέτας), Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα (81’ Γκέζος), Χατζηισαΐας, Κολοβός (72’ Φούντας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια