Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόντρα σε όλους...

Ο Πανιώνιος κατέβηκε στη Κρήτη για να παίξει ένα ακόμα καθοριστικό παιχίδι. Παρόλο τη κούραση απ' τα συνεχόμενα παιχνίδια (Κυριακή - ...

Ο Πανιώνιος κατέβηκε στη Κρήτη για να παίξει ένα ακόμα καθοριστικό παιχίδι. Παρόλο τη κούραση απ' τα συνεχόμενα παιχνίδια (Κυριακή - Τετάρτη) η ομάδα παρουσίασε φρεσκάδα και μαχητικότητα χάρις στις αλλαγές στην ενδεκάδα που έκανε ο Μ. Ουζουνίδης.

Προηγήθηκε με 0-2 και έδειχνε να κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Και κάπου εδώ αρχίζει να παίρνει τη κατάσταση στα χέρια του ο διαιτητής κος Μήτσιος.

1) Βουτιά του παίκτη του Εργοτέλη πρό του τερματοφύλακα. Αντί κίτρινης για θέατρο, πέναλτι και 1-2.
2)Ανατροπή Γιάννου μέσα στη περιοχή,παίζεται λέει ο Μήτσιος.
3)Η μπάλα φαίνεται να μην περνάει τη γραμμή,κι' όμως 2-2 λέει ο Μήτσιος και ο βοηθός του χωρίς κανέναν δισταγμό.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία και το Χ αφού ο Εργοτέλης εξακολουθεί να είναι κάτω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού. Όμως δεν είναι έτσι, εδώ κάτι περίεργο συμβαίνει.

Γιατί τέτοιο κυνήγι στον Πανιώνιο; Δεν είναι η πρώτη φορά που αδικείται σε αντίθεση με άλλες ομάδες που ευνοούνται συστηματικά .Και μάλιστα ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με τον Ιστορικός, αλλά ΔΕΝ έχουν την ίδια ποιότητα ομάδας και παικτών (Ιμπαγάσα-Μπουμάλ- Κολοβός-Φούντας).

Ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να πέσει είτε αρέσει σε κάποιους... κύκλους είτε όχι.

Μπαίνοντας στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος τα πράματα θα γίνονται όλο και πιο... περίεργα,
ας είναι σε επιφυλακή οι διοικούντες τον Ιστορικό.

Η ομάδα αξίζει πολλά παραπάνω απ΄τη θέση που βρίσκεται σήμερα, και με μία μικρή βελτίωση στην αμυντική της λειτουργία είναι σε θέση να τερματίσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Και η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, Αρκεί βέβαια να μην έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τους αντίπαλους παίκτες και μία ακόμη εχθρική διαιτησία.

Καλό θα είναι λοιπόν να έχουν το νού τους εκεί στην πλατεία γιατί κάποιοι έχουν... βάλει στο μάτι την ομάδα του Ουζουνίδη (ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά).

Πανιώνιος είσαι και δεν φοβάσαι τίποτα όμως!

Ο Κυανέρυθρος

2 σχόλια

  1. Όταν ξεφτιλίζουμε εμείς την Ιστορία μας στήνοντας παιχνίδια είναι καλά , όταν τα κάνουν οι άλλοι με τι μούτρα ζητάμε τα ρέστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά παιχνίδια στήσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή