Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για όλα αυτά «βράζουν» στον Πανιώνιο...

Τα «ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΝΕΑ» αποκωδικοποιούν το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και παραθέτουν τις δικές τους απόψεις σχετικά ...

Τα «ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΝΕΑ» αποκωδικοποιούν το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και παραθέτουν τις δικές τους απόψεις σχετικά με τα όσα έχουν γίνει στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, τόσο εις βάρος του Πανιωνίου, όσο και εις όφελος ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο.

Κατ, αρχήν όσον αφορά στην ανακοίνωση, πρόκειται για ένα κείμενο μεστό και με μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες, ότι δεν είναι διατεθειμένη δηλαδή η διοίκηση του Ιστορικού να επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με το μέλλον της και με τον ιδρώτα των προπονητών και των παικτών της.

Στον Πανιώνιο, «βράζουν» μετά τις τελευταίες διαιτησίες, τόσο στα δικά τους παιχνίδια, όσο και σε άλλα, ομάδων που είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές. Όπως για παράδειγμα στο ματς Πανθρακικός – Καλλονή, όπου ο Κύζας έδινε ότι ήθελε και όχι ότι έβλεπε. Αποτέλεσμα; Η ομάδα της Κομοτηνής να πάρει τρεις πόντους χωρίς να τους δικαιούται βάσει και της εικόνας του αγώνα. Το γιατί η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έκανε κάποια επίσημη διαμαρτυρία για τα πέναλτι που σφυρίχτηκαν, αλλά και γι αυτά που δεν σφυρίχτηκαν στο εν λόγω παιχνίδι, είναι φυσικά απορίας άξιο. Βέβαια από την άλλη πλευρά δεν τρώμε και «κουτόχορτο» και ο νοών νοείτω.

Όμως και στο δικό μας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, μήπως ο Βοσκάκης πήγε πίσω; Τα σφυρίγματά του ήταν «προσεγμένα» προκειμένου να προκαλέσουν εκνευρισμό και να βγάλουν τους παίκτες μας από τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Ευτυχώς οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πήραν την νίκη και δεν άφησαν περιθώρια στους εχθρούς μας να πανηγυρίσουν.

Και πάμε και στην εφεύρεση του Λαμπρόπουλου στην Ξάνθη. Εκεί που για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά του ποδοσφαίρου, εκτελέστηκε φάουλ (που δεν έγινε ποτέ), ενώ η μπάλα κυλούσε, πέντε μέτρα μακριά από το σημείο όπου έγινε η –υποτιθέμενη- παράβαση και ενώ οι παίκτες μας είχαν σταματήσει για να στήσουν τείχος. Εάν αυτό δεν είναι σκόπιμη παράβλεψη από πλευράς του διαιτητή, τότε ποιο είναι;

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου, γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν μεγάλο αγώνα, κόντρα στους αστάθμητους παράγοντες που κάποιοι θέλουν να καθιερώσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αφήσουν την ομάδα απροστάτευτη και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν μέχρι τέλους, προκειμένου να πετύχει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ τους στόχους του. Και όταν χρειαστεί είναι έτοιμοι για να κάνουν και την δική τους επίθεση, προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας. Αλλωστε αυτό αποδεικνύει και η ανακοίνωση που βγήκε από την ΠΑΕ και στέλνει το μήνυμα: «Κύριοι προσέξτε. Γνωρίζουμε τι κάνετε και δεν θα σας επιτρέψουμε να παίξετε με τον Ιστορικό και τον κόσμο του».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΜΙΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια