Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε»

Ο Κρις Χουγκάζ μίλησε για το παιχνίδι του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο (Τετάρτη 18/2, 17.00) και κατ' αρχάς εξήγησε ότι "είναι ναι με...

Ο Κρις Χουγκάζ μίλησε για το παιχνίδι του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο (Τετάρτη 18/2, 17.00) και κατ' αρχάς εξήγησε ότι "είναι ναι μεν, ένας ακόμα τελικός για εμάς, αλλά αυτό που πρέπει να διαχειριστούμε πρωτίστως στην παρούσα φάση, είναι το άγχος. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας. Γιατί υπάρχει πάθος, υπάρχει διάθεση και ενέργεια. Ζητούμενο είναι να μετατρέψουμε αυτό το άγχος σε ενέργεια. Σε όποια δυσχερή θέση και αν είμαστε, αυτή είναι η ομάδα μας και αυτή είναι η δουλειά μας. Μόλις γίνει το τζάμπολ, το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι πώς θα φτάσουμε στη νίκη. Στο τρίτο ματς που θα είμαστε όλοι μαζί, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε και το αποτέλεσμα".

Στάθηκε και στον κόσμο που είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, για να διευκρινίσει ότι "είναι σύμμαχος μας, νιώθουμε τη ζεστασιά που δημιουργεί, την ενέργεια που μας δίνει. Μέσα από την όλη ιστορία που ζει φέτος ο Πανιώνιος, υπάρχουν και κάποια θετικά. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ομάδα, έχει ταυτότητα και το καταλαβαίνουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε τη δίψα του κόσμου για νίκες, γιατί νιώθουμε την ίδια δίψα. Δεν νιώθουμε υπόχρεοι απέναντι στους φιλάθλους μας. Ο κόσμος είναι μέρος αυτού που κάνουμε. Είμαστε όλοι ένα και αυτό το έχουν καταλάβει και οι ξένοι παίκτες, οι οποίοι επίσης, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα".

1 σχόλιο