Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έχασε την ευκαιρία...

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κέρκυρας ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Η ομάδα του Ουζουνίδη ήταν...

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κέρκυρας ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 0-0.

Η ομάδα του Ουζουνίδη ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την ανωτερότητα της σε γκολ.

Πολλές οι καθυστερήσεις από τους παίκτες της Κέρκυρας στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους συνεχώς να βρίσκονται πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Με το «Χ» Ο Ιστορικός έχασε την ευκαιρία να αναπνεύσει βαθμολογικά και να ανέβει ψηλότερα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ..,

Το παιχνίδι

Με στόχο το γρήγορο γκολ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Πανιώνιος και μόλις στο 1ο λεπτό έχασε την πρώτη του πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, η μπάλα έφτασε στον Κολοβό, ο οποίος έκανε το σουτ με τον Γκόμες να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Οι κυανέρυθροι στα πρώτα λεπτά του αγώνα έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Κέρκυρας.

Στο 22’ η ομάδα του Ουζουνίδη είχε μία ακόμη καλή στιγμή, με τον Μπουμάλ να κάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και τον Κουτζαβασίλη να διώχνει με δυσκολία.

Μετά την συμπλήρωση των 30’ πρώτων λεπτών ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Κέρκυρα να κοιτάει πρωτίστως την άμυνα της και επιθετικά προσπαθούσε με κάποια αντεπίθεση να «χτυπήσει».

Στο 40’ ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Κολοβός βρέθηκε απέναντι από τον Κουτζαβασίλη, με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας να διώχνει το σουτ με υπερένταση και εν συνεχεία η μπάλα έφτασε στον Ιμπαγάσα, που με σέντρα βρήκε τον Γάννου, η κεφαλιά του οποίου όμως έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια των «Φαιάκων».

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Κέρκυρα ήταν αυτή που απείλησε πρώτα, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει το κοντινό πλασέ του Γκαζαριάν.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του Πανιωνίου, με τον Μητρόπουλο να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Κέρκυρας.

Η συνέχεια βρήκε τον Ιστορικό να πιέζει για το γκολ, όμως στο 65’ η Κέρκυρα έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Παπαδόπουλο να λέει «όχι» στο πλασέ του Γκαζαριάν.

Έξι λεπτά αργότερα, η Κέρκυρα έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον Γκόμεζ να βλέπει δίκαια την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Μετά από εκείνο το σημείο οι παίκτες της Κέρκυρας έπεφταν με πολύ μεγάλη ευκολία στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην ποδόσφαιρο ελάχιστα λεπτά και ο ρυθμός της ομάδας να χάνεται.

Στο 78’ ο Ιστορικός είχε μία ακόμη καλή στιγμή, όμως η κοντινή κεφαλιά του Γιάννου πέρασε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια, όπως είπαμε και νωρίτερα ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, με τον Πανιώνιο να κάνει πολλές προσπάθειες για να φτάσει στο γκολ, όμως με τα συνεχόμενα πεσίματα των παικτών της Κέρκυρας δεν γινόταν να βρει ρυθμό η ομάδα του Ουζουνιδη.

Τελικά το 0-0 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να χάνει έτσι την ευκαιρία να περάσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Κολοβός (64’ Μπακασέτας), Τασουλής, Μπουμάλ, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Ιμπαγάσα (69’ Φούντας), Γιάννου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Αργυρόπουλος (76’ Πάνος).

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Καϊκούτ, Γκαζαριάν, Γκομέζ, Χαβίτο (74’ Κρητικός), Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ντιόγκο, Λεάλ (46’ Ζορμπάς, 83’ Κόντος).

Επιμέλεια; Γιώργος Καρμίρης


1 σχόλιο

  1. κινηση μεγαλου παικτη απο τον Τασουλη και ασχημη η γιουχα, και ας κανανε θεατρινισμους και καραγκιοζιλικια οι αλλοι.Πανιωνιος εισαι γ αυτο εισαι υπερανω απο παραρτηματα τυπου κερκυρας.Κοντρα σε ολα δε πεφτουμε φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή