Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπουμάλ: «Διπλά χαρούμενος…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Ολιβιέ Μπουμάλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο σκόρε...

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Ολιβιέ Μπουμάλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για τον Ιστορικό τόνισε -μεταξύ άλλων- πως αυτή η επιτυχία θα αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη: «Ήρθαμε για να πάρουμε κάτι από τον αγώνα και τα καταφέραμε. Η ψυχολογία μας άλλαξε προς το καλύτερο με την επιτυχία μας, ήταν ότι καλύτερο μας συνέβη η νίκη».

Για την ψυχολογία του στο πέναλτι: «Είμαι επιθετικός και όλοι οι επιθετικοί παίρνουν εκτελέσεις πέναλτι. Όλοι μπορούν να χάσουν πέναλτι, όπως ακόμα και ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Είχα αυτοπεποίθηση για να πάρω την μπάλα και να το εκτελέσω. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

Για τα γκολ από στημένες φάσεις: «Ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα ήταν καλός. Έτσι εστιάσαμε στις στημένες φάσεις και καταφέραμε να σημειώσουμε τα γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Αφιερώνω το γκολ στην γυναίκα μου και είμαι διπλά χαρούμενος που κερδίσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια