Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Να χτίσουμε σε αυτή μας την εμφάνιση»

Απογοητευμένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας δήλωσε πως ειναι ο Παναγιώτης Κόρμπος, μιλώντας...

Απογοητευμένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας δήλωσε πως ειναι ο Παναγιώτης Κόρμπος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ιστορικό και την Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

"Απογοήτευση υπάρχει για το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα μας στα 95 λεπτά του αγώνα. Είναι από τα παιχνίδια που η μπάλα δε θέλει να μπει, κάναμε πάρα πολλές φάσεις, κρατήσαμε το μηδέν και πρέπει να χτίσουμε σε αυτή μας την εμφάνιση έτσι ώστε στις επόμενες αγωνιστικές να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε.

Οταν δημιουργείς, όπως κάναμε από το δεύτερο λεπτό με τον Κολοβό, προκειμένου να σου φύγει το άγχος, κινδυνεύεις οσο περνούν τα λεπτά τα δεχθείς γκολ, παρά να βάλεις. Δεν μπήκε η μπάλα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν είναι ήττα, δεν μπορούμε να το δούμε ως ήττα, πήραμε ένα βαθμό και κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

Σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευτείς την έδρα σου και να πάρεις τη νίκη, αλλά έτσι όπως ήρθε η ισοπαλία σήμερα, έτσι μπορείς να πας σε κάποια έδρα και να κατακτήσεις τη νίκη. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους να κατεβάσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε προκειμένου στο τέλος της σεζόν η ομάδα να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη.

Για το fair play του Τασουλή: "Ενα μεγάλο μπράβο στον Τασουλή, γιατί στο 87' και ενώ οι σφυγμοί είναι στα ύψη πέταξε την μπάλα εκτός ενώ δύο παίκτες της Κέρκυρας ήταν στο έδαφος. Λίγοι παίκτες θα το έκαναν αυτό, αυτό είναι το φερ πλέι, από αυτές τις ενέργειες πρέπει να παίρνουν παράδειγμα τα νεαρά παιδιά που ξεκινούν το ποδόσφαιρο. Και σε μεγάλο επίπεδο δεν βλέπεις κατι παρόμοιο, όπως δεν βλέπεις και στα μεγάλα πρωταθλήματα παίκτες να πέφτουν κάτω από το 80'. Το βλέπεις μόνο στην Ελλάδα. Οχι ότι το έκαναν οι παίκτες της Κέρκυρας, κάθε ομάδα θα το έκανε και είναι ένα φαινόμενο που το βλέπεις συχνά στην Ελλάδα. Ενα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο, όχι μόνο από εμένα. Ολα τα παιδιά το είπαμε στα αποδυτήρια και του είπαμε πως έπραξε το σωστό".

Δεν υπάρχουν σχόλια