Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το σκορ δεν δείχνει πόσο δύσκολο ήταν...»

Για την δυσκολία της νίκης της ομάδας του μίλησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος τόνισε επίσης πως ο Πανιώνιος μπορεί να διεκδικήκισει ακόμα ...

Για την δυσκολία της νίκης της ομάδας του μίλησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος τόνισε επίσης πως ο Πανιώνιος μπορεί να διεκδικήκισει ακόμα την παραμονή του στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα. Προετοιμάσαμε το παιχνίδι, τις δυο τελευταίες εβδομάδες. Αυτό είναι το πρόγραμμα και είχε διακοπή. Το σκορ δεν δείχνει πόσο δύσκολο ήταν για εμάς να νικήσουμε. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα. Για εμάς, εννοείται πως ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε βαθμολογικά, επειδή έρχονται δυο ματς, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και δεν είμαστε το φαβορί. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν συμφωνώ ότι αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια του Πανιωνίου. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Εμείς ήμασταν σήμερα το φαβορί, αλλά είναι δεδομένο πως ο Πανιώνιος θα δώσει πολύ καλά παιχνίδια στη συνέχεια".

Καρλ Ίνγκλις: "Ήταν μια μεγάλη νίκη, επί ομάδας που παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλύτερος, από ό,τι δείχνει το ρεκόρ του. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Στο τέλος γίναμε ένα, παλέψαμε και νικήσαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια