Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αργυρόπουλος: «Δεν σκύβουμε το κεφάλι»

Δεν σκύβει το κεφάλι ο Πανιώνιος και κοιτάζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ...

Δεν σκύβει το κεφάλι ο Πανιώνιος και κοιτάζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος των κυανέρυθρων μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ιστορικού με την Κέρκυρα:

"Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά και κάναμε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Προσπαθήσαμε καλά, το δείξαμε, αλλά δεν μπορώ να πως γιατί δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Πιστεύω πως οφείλεται καθαρά στην ατυχία γιατί οι ευκαιρίες ήταν πολλές και σημαντικές. Είναι ο δεύτερο γύρος, κάθε παιχνίδι φεύγει και δεν ξαναέρχεται, είναι σαν τελικός. Σίγουρα υπάρχει άγχος, θέλουμε να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, ιδίως παιχνίδια στην έδρα μας με ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Η ισοπαλία δεν ισοδυναμεί με ήττα, αλλά δεν μας ικανοποιεί κιόλας. Θέλαμε τη νίκη, δε σκύβουμε το κεφάλι, κοιτάζουμε μπροστά και εκτός έδρας δείξαμε χαρακτήρα απέναντι στην Ξάνθη και όλα τα παιχνίδια θα τα παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Για το fair play του Τασουλή: "Οσον αφορά το φερ πλέι έχουν διατυπωθεί αρκετά, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω με την ενέργεια του Τασουλή. Αυτό έκανε, αυτό έπραξε και καλά έκανε. Κάθε ομάδα θέλει να πάρει κάποιο πόντο, κάθε ομάδα κοιτάζει για το καλύτερο και η Κέρκυρα με όλους τους σκοπούς ήθελε να πάρει την ισοπαλίας όταν έπαιζε με δέκα παίκτες", ήταν τα λόγια του Αργυρόπουλου στην κάμερα της Nova.

Δεν υπάρχουν σχόλια