Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραίτηση Δούνη στην ΚΑΕ

Την παραίτηση του υπέβαλε στην ΚΑΕ Πανιώνιος ο Θανάσης Δούνης. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήμ...

Την παραίτηση του υπέβαλε στην ΚΑΕ Πανιώνιος ο Θανάσης Δούνης.

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος αποτελεί παρελθόν από τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Ο έμπειρος παράγοντας υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή του στο πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Σταμούλη, αλλά ανάρτησε και ένα συγκνινησιακό "αντίο" μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

"Είναι πολύ δύσκολο να φεύγεις από ένα χώρο που έχεις αγαπήσει και αγαπάς τόσο πολύ αλλά όταν ζητήματα που αφορούν την τιμή την αξιοπρέπεια και το σεβασμό στο πρόσωπό μου από ανθρώπους που κοιτούν μόνο το ίδιον όφελος με οδήγησαν στη παραίτηση από μέλος της διοίκησης. Η σιωπή μου όλο αυτό το διάστημα έχει να κάνει μόνο για το καλό της ομάδας μας ότι μου ζητηθεί θα είμαι παρών ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεροχους φιλάθλους μας ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι τόσο μεγάλος που σε λίγο καιρό πάλι θα πρωταγωνιστεί", έγραψε χαρακτηριστικά αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι υπήρχαν αρκετά σοβαρά προβλήματα που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση".



Δεν υπάρχουν σχόλια