Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τα λόγια περισσεύουν, τα έργα είναι το ζητούμενο»

Αποδεκτή έγινε από την ΚΑΕ η παραίτηση του Θανάση Δούνη από την θέση του αντιπροέδρου. Παράλληλα, η κυανέρυθρη διοίκηση με ανακοίνωση...

Αποδεκτή έγινε από την ΚΑΕ η παραίτηση του Θανάση Δούνη από την θέση του αντιπροέδρου.

Παράλληλα, η κυανέρυθρη διοίκηση με ανακοίνωση της, αναφέρεται στο δύσκολο έργο που είχε κληθεί να αναλάβει τον Οκτώβριο και συμπληρώνει πως αυτή τη στιγμή σημασία έχει να είναι άπαντες ενωμένοι για να επιτευχθεί ο στόχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ της ΚΑΕ Πανιώνιος έκανε σήμερα αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Δούνη από τη θέση του αντιπροέδρου. Τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο και του εύχεται καλή συνέχεια στην πορεια του ως επαγγελματία παράγοντα.

Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας μια σειρά από ανακοινώσεις ατόμων και φορέων που βρίσκονται κοντά στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τις οποίες εκφράζεται η αγωνία για την πορεία της ομάδας. Η διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας επιλέγει σε αυτήν τη δύσκολη χρονική συγκυρία να μη σχολιάσει τις τοποθετήσεις καμιάς πλευράς. Θεωρούμε ότι η αγωνία αυτή πηγάζει από την μεγάλη αγάπη όλων μας για τον Πανιώνιο και δεν υπάρχουν άλλα κίνητρα που την τροφοδοτούν.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε η σημερινή διοίκηση ανέλαβε ένα έργο που κατά γενική ομολογία ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα ήταν δυνατόν λόγω του πλήθους των αποφάσεων που πάρθηκαν σε αυτό το διάστημα να μη γίνουν και λάθη. Λάθη άλλωστε κάνουν όσοι και όποιοι κάνουν κάτι. Δεν κάνουν λάθη αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και έτσι αναγκάζονται να περιοριστούν στην άσκηση κακοπιστης κριτικής. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε όλοι ενωμένοι, ώστε στο τέλος να επιτύχουμε το στόχο μας. Υπάρχει χρόνος για κριτική. Θα είμαστε εκεί εμείς πρώτοι για να κριθουμε και να κρίνουμε. Αλλά όλα αυτά πρέπει να περιμένουν. Καλό είναι όλοι μας να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να τις αφιερώσουμε στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή πορεία της αγαπημένης μας ομάδας. Όσοι αισθάνονται σωματικά, ηθικά, υλικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ικανοί να βοηθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι να το κάνουν. Τα λόγια περισσεύουν, τα έργα είναι το ζητούμενο".

Δεν υπάρχουν σχόλια