Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να είναι ενωμένος ο Πανιώνιος»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του, ενώ για τον Πανιώνιο τόνισε πως πρέπει να υπάρχει ενότητα για ν...

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του, ενώ για τον Πανιώνιο τόνισε πως πρέπει να υπάρχει ενότητα για να καταφέρει έστω και στο τέλος τον στόχο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ρεθύμνου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με πολλές ιδιαιτερότητες και σε ό,τι αφορά τον Πανιώνιο, αλλά και σε ό,τι αφορά την ομάδα μας. Ευτυχίσαμε να έχουμε πολύ καλή απόδοση. Παίξαμε πολύ οργανωμένα, επέστρεψε στο παιχνίδι μας η καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι έξτρα πάσες και έτσι βάλαμε καθοριστικά σουτ. Η ομαδική δουλειά στην άμυνα, παρά τα λάθη που έγιναν και η δυναμική μας στα ριμπάουντ, μας βοήθησαν πολύ. Τρέξαμε, βάλαμε εύκολους πόντους και πήραμε μια νίκη που ανακουφίζει την ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους παίκτες του Κρις. Το αποτέλεσμα είναι άσχημο, αλλά έχουν δουλέψει. Ακόμα υπάρχει δρόμος και πρέπει να μείνουν όλοι ενωμένοι, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο της, έστω και την τελευταία στιγμή. Όλα τελειώνουν την τελευταία αγωνιστική, στο τελευταίο σφύριγμα. Όλα γίνονται. Το έχουμε δει πολλές φορές.

Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί μπαίνουμε σε πορεία πλέι οφ. Ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας, μολονότι έγινε αρκετά μεγάλη ανανέωση το καλοκαίρι και το μπάτζετ ήταν χαμηλό. Ζητούμενο ήταν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, από πέρυσι».

Ο Ρόναλντ Σάφτενααρ από την πλευρά των παικτών δήλωσε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, σε ό,τι αφορά το στόχο των πλέι οφ. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ δυνατά. Είναι καλή ομάδα, κάτι που δεν φαίνεται μεν, από το ρεκόρ της, αλλά πραγματικά μας δυσκόλεψε. Η καλή ομαδική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά τα ριμπάουντ, στα οποία επίσης βοηθάμε όλοι, μας βοήθησαν να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια