Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

O Βασίλης Ξανθόπουλος ανανέωσε το blog που έχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Έγραψε για το ματς με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 28/2, 16.30), ...

O Βασίλης Ξανθόπουλος ανανέωσε το blog που έχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Έγραψε για το ματς με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 28/2, 16.30), αλλά και... το νέο του αξεσουάρ.

"Καλησπέρα και πάλι

Η αλήθεια είναι πως ουδείς αθλητής απολαμβάνει να γράφει κάθε εβδομάδα επί της ανάγκης που υπάρχει για αποτελέσματα και της δεδομένης διάθεσης των παικτών να αλλάξουν τη διαδρομή, χωρίς ωστόσο να έρχονται οι νίκες. Από τη στιγμή όμως, που ο ΕΣΑΚΕ καθιέρωσε τα blogs, πρέπει να το κάνω. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Παίζουμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Όσοι είμαστε στον Πανιώνιο, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι έως το τέλος. Όλοι μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι αυτό, για την όποια ομάδα μετρά τόσες διαδοχικές ήττες. Παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να το παλέψουμε, μέχρι το τέλος.

Αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα έχω ένα... νέο σύντροφο στη ζωή μου. Τη μάσκα που θα προστατεύει τη μύτη μου. Δυστυχώς, είχα αυτό το δυσάρεστο νέο μέσα στην εβδομάδα. Έπαθα κάταγμα, στο φιλικό με την Κηφισιά και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα με συντροφεύει αυτό το αξεσουάρ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βεργίνη και τον φυσικοθεραπευτή μας, Δημήτρη Γκρεκό που ήταν μαζί μου και με κρατούσαν ψύχραιμο, στο δίωρο που μεσολάβησε από τον τραυματισμό μέχρι και την ανάταξη.
Να είστε όλοι υγιείς, γιατί αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό από όλα"

Δεν υπάρχουν σχόλια