Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά»

Μπορεί ο Πανιώνιος να μην κατάφερε να πετύχει τον στόχο της νίκης κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένο...

Μπορεί ο Πανιώνιος να μην κατάφερε να πετύχει τον στόχο της νίκης κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ιστορικού στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Είναι από αυτά τα παιχνίδια που στο ποδόσφαιρο η εστία είχε μικρύνει πολύ. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά δεν μπορούσα να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Νομίζω ότι δεν είχαμε δημιουργήσει σε άλλο ματς τόσες πολλές και καλές ευκαιρίες. Δυστυχως το γκολ δεν μπήκε. Ο Πανιώνιος σε πολλά ματς δεν έχει πάρει αυτό που αξίζει. Αυτό μας λείπει και η τύχη. Είπα στα παιδιά πως δεν πρέπει να έχουν κατεβασμένο το κεφάλι και να αισθάνονται καλά με την προσπάθεια που έκαναν. Μακάρι να γυρίσει η τύχη και υπέρ μας. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά. Έχουμε τον Ηρακλή τώρα για το Κύπελλο».

Για τις αναγκαστικές αλλαγές: «Ο Αριέλ ήταν θέμα κούρασης. Ο Δημήτρης είχε το χτύπημα και δεν αισθανόταν καλά. Ο Αργυρόπουλος αισθανόταν βαριά τα πόδια του. Είναι λογικό.Έχουμε το ματς του Κυπέλλου τώρα όπου θα κάνουμε κάποιες αλλαγές».

Για το γεγονός πως η ομάδα έχασε την ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά: «Δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Όταν δεν παίζουμε καλά τότε πρέπει να έχουμε πρόβλημα. Ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί στη συνέχεια. Απογοητευμένος πρέπει να είσαι όταν δεν προσπαθείς, όχι όταν κάνεις τόσο μεγάλη προσπάθεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια