Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χουγκάζ: «Ο Πανιώνιος είναι άρρωστος»

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο και ο Χρις Χουγκάζ εξήγησε πως ο...

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο και ο Χρις Χουγκάζ εξήγησε πως οι «κυανέρυθροι» περνούν δύσκολες ώρες.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Θανάση και την ομάδα του, για τη νίκη. Για εμάς, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ώρα. Το αποτέλεσμα μας πληγώνει πάρα πολύ. Είχαμε τονίσει, πριν το ματς, πως πρέπει να δείξουμε προσοχή στο ριμπάουντ και στην άμυνα στο τρανζίσιον. Είχαμε προβλήματα και στα δύο. Το άλλο κομμάτι, είναι το ψυχολογικό και αποτυπώνεται κυρίως στις βολές. Είχαμε 16 χαμένες. Είμαι τρεις εβδομάδες εδώ. Ήλθα με όλη τη διάθεση να βοηθήσω, να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Δεν ήμουν χωρίς ομάδα. Άφησα μια καλή, στρωμένη δουλειά για να έλθω. Ο Πανιώνιος δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να γίνει καλά, για να έλθουν και τα καλά αποτελέσματα. Είναι ομάδα που στήθηκε με πολλά προβλήματα το καλοκαίρι και μετά έγιναν πολλά μπαλώματα, συν τις ατυχίες που είναι μέσα στο παιχνίδι. Όπως είπε και ο Θανάσης, πρέπει να προσπαθήσει όλος ο Πανιώνιος, να μαζέψουμε όλα τα κομμάτια μας και να παλέψουμε έως το τέλος, για τη σωτηρία. Φαντάζει δύσκολο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος με τη σειρά του υποστήριξε: «Τα συναισθήματα είναι πολύ άσχημα. Έχουν μείνει μαθηματικά κάποιες ελπίδες και αυτές πρέπει να διεκδικήσουμε. Για αυτό παίζουμε μπάσκετ, για αυτό πληρωνόμαστε. Για να προσπαθούμε μέχρι τέλους και να διαχειριζόμαστε το άγχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια