Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χουγκάζ: «Να βράζει το γήπεδο με ΑΕΚ»

Ο Πανιωνιος θα υποδεχθει  (07/02, 17.00) την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League με τον  Κρις Χουγκάζ, να κανει  κά...

Ο Πανιωνιος θα υποδεχθει  (07/02, 17.00) την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League με τον  Κρις Χουγκάζ, να κανει  κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου να δώσει βροντερό «παρών» επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής απέναντι στην ΑΕΚ

«Ο βασικός λόγος που ήλθα στον Πανιώνιο, είναι οι δεσμοί μου με το σύλλογο. Πιστεύω ότι όσοι αγαπούν αυτήν την ομάδα, οφείλουν να είναι κοντά της, τώρα στα δύσκολα. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δουλεύουμε το τελευταίο δεκαήμερο, ώστε να καταφέρω να περάσω τα δικά μου στοιχεία. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί στην άμυνα, πιο επιθετικοί, πιο ανταγωνιστικοί» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ιστορικού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε:

«Να βγάλουμε το πάθος που απαιτείται, προκειμένου να έρθουν τα αποτελέσματα. Τι είναι απαραίτητο να γίνει στο ματς με την ΑΕΚ; Έχουμε κάποια προβλήματα, με τον Χάνκοκ και τον Ταπούτου (έχει διάστρεμμα).

Ναι μεν, η ΑΕΚ έχει πολύ πλούσιο υλικό παικτών, αλλά αν αύριο (Σάββατο 7/2) "παντρευτούν" τα στοιχεία που είπα, αν παίξουμε καλή άμυνα, αν είμαστε επιθετικοί και ταυτόχρονα πειθαρχημένοι και αν καταθέσουμε στο παρκέ το πάθος μας, τότε όλα μπορούν να γίνουν. Θα μας βοηθήσει και η αύρα αυτού του γηπέδου που βοηθά τις ομάδες, όταν αυτές καταθέτουν τη ψυχή τους.

Φυσικά, θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου που στηρίζει φέτος τον Πανιώνιο περισσότερο από ποτέ. Μαζί θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο. Θέλω να μεταφέρει στους παίκτες τον παλμό και το πάθος του. Περιμένω πως το γήπεδο θα βράζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια