Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα... δύσκολα!

Κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 για τον Πανιώνιο εκτός έδρας από τον Ηρακλή, στην πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «8» του Κυπέλ...

Κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 για τον Πανιώνιο εκτός έδρας από τον Ηρακλή, στην πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Δύσκολο έργο για τον Ιστορικό στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης.

Οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη και πλέον καλούνται στο δεύτερο ματς στην έδρα τους να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Το πρώτο γκολ του «γηραιού» ήρθε από το… πόδι του Κόρμπου στο 15’, ενώ το 2-0 έκανε ο Ρομάνο στο 74’. Δοκάρι είχε ο Παντίδος στο 35’.

Περίπου 200 φίλοι του Ιστορικού έδωσαν το παρών στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το παιχνίδι

Ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Πανιώνιο με ένα σουτ του Φούντα από πλάγια θέση να περνάει λίγο άουτ στο 10’.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής ευτύχησε να ανοίξει το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Παναγιώτη Κόρμπου έπειτα από γύρισμα στη μικρή περιοχή του Τσιλιανίδη.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο «Γηραιός» και σε συνδυασμό με το «σοκ» για τον Πανιώνιο προσπάθησε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ χάνοντας δύο μεγάλες στιγμές.

Αρχικά, στο 17’ ο Περόνε μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Παντίδο όμως δεν έκανε καλό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Παπαδόπουλου.Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης από πλεονεκτική θέση έπιασε τη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Πορτουλίδη η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος ισορρόπησε την αναμέτρηση και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο να φέρει το ματς στα… ίσια.

Στο 27’ ο Φούντας έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Μπακασέτας όμως δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση.

Η μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος για τους Νέοσμυρνιούς ήρθε στο 35’ όταν ο Παντίδος σημάδεψε το δοκάρι του Χουάντερσον, από κόρνερ του Φούντα και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα του Ηρακλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ευδιάθετοι επιθετικά χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να προκαλέσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα προς την εστία του Χουάντερσον.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται άψογα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο 74’ ο «Γηραιός» απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα με 2-0 ενάντια στον Πανιώνιο με τον Ρομάνο να εκτελεί ένα φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου με το Καυτατζόγλειο να παίρνει… «φωτιά».

Στη συνέχεια το 2-0 έμεινε ως έχει με τον Ηρακλή να πανηγυρίζει μία πολύ μεγάλη νίκη και τον Πανιώνιο να καλείται πλέον να ανατρέψει την εις βαρος του κατάσταση στο ματς της Νέας Σμύρνης.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος):Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσιλιανίδης(69’ Πασάς, Ιντζόγλου, Περόνε(77’ Λουκίνας), Ρομάνο(90+1’ Καρασαλίδης), Πουρτουλίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος, Ζιαμπαρης

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Ρισβάνης, Παντίδος, Μητρόπουλος, Σιώπης(7’ Κόρμος), Φούντας, Καθάριος(57’ Γιάννου), Μπακασέτας, Μασούρας(77’ Μπούζας)

2 σχόλια

  1. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΡΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΟΡΜΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ,ΑΥΤΟΓΚΟΛ,ΦΑΟΥΛ ΑΧΡΙΑΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή