Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψε στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε η Κ20 του Πανιωνίου, που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Πανθρακικού. Το συγκρότημα του Δημήτρη Κοροπούλη άφησε ...

Στις νίκες επέστρεψε η Κ20 του Πανιωνίου, που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Πανθρακικού.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κοροπούλη άφησε πίσω του την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν πιο δυνατά από τον Πανθρακικό στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα το σκορ, στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς.

Οι "μικροί" του Πανιωνίου όμως δεν το έβαλαν κάτω, έδειξαν ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Αρχικά, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ντάγκρας με όμορφη ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη ο Ιστορικός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσε εύκολα να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Τελικά, οι προσπάθειες της ομάδας απέφεραν καρπούς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με τον Αράπη στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα να καταφέρνει να σημειώνει το σημαντικό γκολ της νίκης.

Πανιώνιος: Αστράς, Μέξης, Γιαλαμίδης, Ευαγγέλου, Ρόπας, Πινιώτης, Παπανικολάου, Γκούμας, Φερεντίνος, Ντάγκρας, Αντωνακόπουλος

Έπαιξαν και οι: Γιοματάρης, Μπιμάι, Αράπης

Δεν υπάρχουν σχόλια