Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΝΘΗΡΕΣ!

Ψυχή, πάθος και μαγκιά. Αυτά χρειαζόντουσαν και αυτά είχε ο Ιστορικός στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τον οποίο νίκησε με 1-0...

Ψυχή, πάθος και μαγκιά. Αυτά χρειαζόντουσαν και αυτά είχε ο Ιστορικός στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, τον οποίο νίκησε με 1-0 και έκανε σημαντικότατο βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρήκε απέναντι του μία ομάδα που παρατάχθηκε στη Νέα Σμύρνη με μοναδικό στόχο το «Χ» και με μαζική άμυνα προσπαθούσε να μην δεχτεί γκολ.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, είχαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι και παρά το γεγονός πως περνούσαν τα λεπτά, έδειξαν και υπομονή για να πετύχουν το «χρυσό» τέρμα της νίκης.

Σκόρερ ο Βαγγέλης Οικονόμου στο 80’, που πέτυχε το γκολ και έστειλε ομάδα και κόσμο στα… ουράνια!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8ο λεπτό είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία. Ο Μητρόπουλος έσκαψε ωραία την μπάλα στον Γιάννου μέσα στην περιοχή, η κεφαλιά του 24χρονου επιθετικού πέρασε άουτ.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο12’ έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Κολοβός εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι, σταματώντας στο οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

Στα επόμενα λεπτά έπεσε το… τέμπο του ματς, με κάποιες αποφάσεις του Γιάχου να φέρνουν έντονη μουρμούρα στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης, ενώ και η βροχή δυνάμωνε συνεχώς.

Στο 33’ ο Ιστορικός είχε μία ακόμη καλή στιγμή, με τον Μπουμάλ να μπαίνει στην περιοχή, μετά από πάσα του Γιάννου, όμως το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.


Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός, στην πρώτη του… απόπειρα επίθεσης, είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Πίντερ.

Τελικά το 0-0 δεν άλλαξε και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Ουζουνίδη ξεκίνησε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος και στο 46’ απείλησε με την κεφαλιά του Ρισβάνη, όπου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 62’ ο Ιστορικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Αργυρόπουλος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Κόρμπο να πιάνει το σουτ αφύλακτος και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Οι κυανέρυθροι στα επόμενα λεπτά έβγαλαν ενέργεια, είχαν τσαμπουκά στο παιχνίδι τους, όμως η μαζική άμυνα του Λεβαδειακού δεν επέτρεπε στην ομάδα του Ουζουνίδη να βρει πολλούς διαδρόμους.

Στο 76’ ο Ιστορικός πέτυχε γκολ με τον Ρισβάνη, όμως ο Γιάχος είδε φάουλ του αμυντικού του Πανιωνίου στον Πίντερ και ακύρωσε το γκολ. Μία απόφαση που έφερε έντονα παράπονα στη Νέα Σμύρνη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως (80’) ήρθε η… θεία δίκη. Μετά από κόρνερ, ο Οικονόμου εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σηφάκη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους του Πανιωνίου στα… ουράνια!

Αυτό το τέρμα αποδείχθηκε «χρυσό» και το 1-0 ήταν το τελικό για την καθοριστική νίκη της ομάδας!

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (58’ Μπακασέτας), Φούντας, Κολοβός (69’ Ιμπαγ, Γιάννου (89’ Γκέζος)

Λεβαδειακός(Μάντζιος): Σηφάκης, Σκέμπης, Τάθης, Τριποτσέρης, Τόμας, Μεκεμέ, Πίντερ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Μπουσταμάντε (57’ Κατίδης), Γκόμεζ (84’ Μρτνακοβιτς)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Αξιζουν τα συγχαρητηρια ολοι οσοι συμμετηχαν στην σημερινη αν και αγχοτικη νικη .Το αποτελεσμα μας κανη να βλεπουμε πιο αισιοδοξα την συνεχεια, οπως ειχα σχολιαση και στο παρελθον οτι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ αδικειται απο την βαθμολογικη του θεση διαθετη πολλους ταλαντουχους παικτες αν συνεχισουν με το ιδιο παθος θα τα καταφερουν ,Γερα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ και ας σταματησουν καποιοι ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ τα πικροχολα σχολια τους(αν ειναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!!!!!!). Ναι κυριοι η αγαπημενη μας ομαδα δεν τυγχανει και την καλυτερη αντιμετωπιση απο την διαιτησια και καλα κανη η διοικηση και βγαζει ανακοινωσεις,ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή