Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ20: Νίκη επί της Καλλονής

Τη νίκη με 2-1 επί της Καλλονής πήρε η ομάδα Νέων του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη δεν μπήκαν ιδιαίτερα καλά στον α...

Τη νίκη με 2-1 επί της Καλλονής πήρε η ομάδα Νέων του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη δεν μπήκαν ιδιαίτερα καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός έγινε πιο επιθετικός και άλλαξε την εικόνα του προς το πολύ καλύτερο.

Έτσι, αρχικά ο Φερεντίνος έφερε το ματς στα ίσια, με τον Πανιώνιο όσο περνούσαν τα λεπτά να ανεβάζει την πίεση του για να πετύχει το γκολ της νίκης.

Τελικά λίγο πριν το τέλος του αγώνα, οι προσπάθειες των κυανέρυθρων απέφεραν καρπούς, με το γκολ να προέρχεται από τους παίκτες της Καλλονής, αφού με αυτογκόλ, μετά απο εκτέλεση κόρνερ, ο Πανιώνιος έκανε το 2-1 και πήρε τη νίκη.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρουν, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιζαν μονότερμα τους αντιπάλους τους, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι να καταλήξει στα δίχτυα.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μαλλής, Παγκράτης, Τηνιακός, Γιαζιτζόγλου, Γιώργου, Καραγεώργης, Κροτσίδας (62’ Γκαμάγκας), Τριανταφύλλου (82’ Κατσαρός), Κίστα (68’ Τζελίδης), Σοφιάνης, Λαμπράκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Αλεξανδρόπουλος, Πολυχρονιάδης, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Πινιώτης, Μπιμάι, Κατσικάς (68’ Αράπης), Αντωνακόπουλος(46’ Φερεντίνος), Πρέντι, Γιοματάρης (46’ Νταγκράς)

Δεν υπάρχουν σχόλια