Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ20: Άτυχος κόντρα στον Λεβαδειακό

Εντός έδρας ήττα με 0-1 για την ομάδα Νέων του Ιστορικού από τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Κοροπούλη δεν μπόρεσε να μετ...

Εντός έδρας ήττα με 0-1 για την ομάδα Νέων του Ιστορικού από τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Κοροπούλη δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την ανωτερότητα της σε νίκη.

Οι κυανέρυθροι δεν ξεκίνησαν καλά το ματς, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζαν την απόδοση τους, βρίσκοντας τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Λεβαδειακού ευτύχισε να ανοίξει το σκορ, με τον Πανιώνιο να πιέζει στη συνέχεια, να χάνει ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο τελικά να καταφέρνει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα ο Ιστορικός στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, αφού το δυνατό σουτ του Πρέντι σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Εν συνεχεία ο Κατσικάς πήρε κόκκινη κάρτα και έτσι οι παίκτες του Κοροπούλη δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι στο παιχνίδι.

Προς το τέλος του αγώνα και μετά από το δοκάρι του Πανιωνίου σε δυνατό σουτ του Πρέντι, ο Κατσικάς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τη ψυχολογία των συμπαικτών του στη συνέχεια να μειώνεται και τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Πανιώνιος: Αστράς, Αλεξανδρόπουλος, Ρόπας, Ευαγγέλου, Σταυρόπολος, Πινιώτης, Γκίνη, Μέξης, Παναγιωτόπουλος, Πρέντι, Αντωνακόπουλος

Έπαιξαν και οι: Γκούμας, Κατσικάς, Γιοματάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια