Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Παραπάνω από το 100%»

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Ιστορικού, με δηλώσεις του στην...

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Ιστορικού, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως για να καταφέρει ο Πανιώνιος να πάρει θετικό αποτέλεσμα στα «πηγάδια» θα πρέπει να δώσει παραπάνω από το 100%.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει δείξει την ποιότητα της. Πρέπει να δώσουμε και παραπάνω από το 100% για να μπορέσουμε να κάτι από αυτό το παιχνίδι και φυσικά να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη. Περιμένω πίεση από τον αντίπαλο. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός για να συνεχίσει:

«Το πρώτο ζητούμενο είναι να μπούμε καλά στο παιχνίδι, να αποφύγουμε την πίεση. Μετά όσο περνάει η ώρα ίσως καταφέρουμε εμείς να αγχώσουμε τον αντίπαλο».

Στις 18/02 με Εργοτέλη
Από εκεί και πέρα, για την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου ορίστηκε το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε Εργοτέλη και Πανιώνιο.

Το ματς είχε αναβληθεί λόγω της ισχυρής έντασης των ανέμων στο Ηράκλειο, κάτι που είχε επιφέρει ζημιές σε κομμάτι του στεγάστρου του Παγκρήτιου Σταδίου. Ώρα διεξαγωγής ορίστηκε οι 17:15.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:15».

Δεν υπάρχουν σχόλια