Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα πρόκρισης με.. ανατροπή!

Την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βέροιας πήρε ο Ιστορικός, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα...

Την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βέροιας πήρε ο Ιστορικός, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με γκολ των Οικονόμου, Κολοβού.

Έτσι, οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του θεσμού και πλέον πρέπει στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ημαθίας να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ.

Το παιχνίδι

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Πανιώνιο, αφού μόλις στο 2ο η Βέροια κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βέρτζος παίρνει την πρώτη κεφαλιά, στη συνέχεια νέα κεφαλιά από τον Εσμπάρθα και ο Κάμπορα από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και αυτός με κεφαλιά!

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τον ρυθμό, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να φτάσουν προς την αντίπαλη εστία.

Στο 18’ ο Μπουμάλ προσπάθησε να περάσει μία όμορφη πάσα στον Μπούζα μέσα στην περιοχή, όμως ο Ζιράρ βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε την μπάλα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος είχε την πρώτη του -ουσιαστικά- τελική προσπάθεια, με τον Μπούζα να εκτελεί το φάουλ και τον Φούντα να πιάνει το σουτ στη κίνηση το οποίο και πέρασε άουτ.

Στο 32’ η ομάδα του Ουζουνίδη είχε μία πολύ σημαντική στιγμή, με τον Γιάννου να κάνει το δυνατό σουτ από πολύ καλή θέση, όμως ο τερματοφύλακας της Βέροιας αντέδρασε σωστά και έδιωξε με δυσκολία την μπάλα.

Ο Ιστορικός είχε ανεβάσει ρυθμούς και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια από δεξιά, έβγαλε και όμορφη σέντρα, όμως ο Γιάννου δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει την προβολή.

Στο 40’ ο Πανιώνιος σπατάλησε μία ακόμη καλή ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Μπούζας με σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Γιάννου να απειλήσει, όμως ο γκολκίπερ της Βέροιας μπλόκαρε την κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν δυνατά στην «επανάληψη» και στο 53’ είχαν δημιούργησαν μία ακόμη καλή φάση, με το πλασέ του Σιώπη έξω από την περιοχή να περνάει άουτ.

Η πίεση του Ιστορικού συνεχίστηκε και στο 62’ καρποφόρησαν οι προσπάθειες της ομάδας, με τον Οικονόμου να κάνει όμορφη κεφαλιά και να φέρνει το ματς στα ίσια.

Ο Πανιώνιος δεν πάτησε… φρένο, συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και στο 71’ μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και να μπει μπροστά στο σκορ. Οι αλλαγές του Ουζουνίδη συνδυάστηκαν και έφεραν το γκολ. Ο Μασούρας έδωσε στον Κολοβό, ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν μπορούσε εύκολα να βρει διαδρόμους προς την εστία της Βέροιας, με την αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων να έχει δυναμώσει.

Έτσι, το 2-1 έμεινε έως το φινάλε του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαϊας, Πάνος, Γιάννου, Φούντας (60’ Κολοβός), Σιώπης (84’ Γκέζος), Κόρμπος, Μπούζας (60’ Μασουρας), Μπουμάλ

ΒΕΡΟΙΑ: Ζιράρ, Μάλον, Βέρτζος, Όστοϊτς (60’ Καταλά), Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας (66’ Παυλίδης), Άρτσε, Εσπάρθα, Γεωργιάδης, Ντομίτρου, Κάμπορα (60’ Βεργώνης)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια